SI TIE? – MIRCEA BADEA

SI TIE? – MIRCEA BADEA

4622
12
SHARE

12 COMMENTS

  1. Imi e rusine cat de putin se pune accent in aceasta tara pe arta si cultura si cum nu sunt promovate valorile noastre nationale si ideintitatea culturala si unica a acestei tari frumoase si in loc sa dam bani la cultura si sa ne ingrijim de muzee si situri si cladiri istorice(care au mai ramas desigur) ne este distra atentia la toate nulitatile si porcariile si parca tara asta ar fi plina de dive si cocalari. Noi ceilalti care muncim sa ne facem un nume in arta si cei care ne chinuim sa schimbam mentalitatea de consum si risipa de materiale si deteriorarea patrimoniului national, asa cum putem fiecare dupa puteri, noi nu exista nu? Exista doar minciunile din campanii, nu ii trage nimeni la rapundere pentru atrocitatile lor? ce solutii avem? Plecam toti din tara?
    Cand nu ne cunoaste trecutul bun sau rau asa cu este el, nu o sa putem niciodata sa inaintam.

  2. Sa-mi bag pula in redactia voastra si in grupu vostru vese. Bora-mi-ar pula pe guritele voastre de curve nenorocite! Sa va stea toti banii de centuristi in gat!

  3. AMI E RUSINE CU UN PRESEDINTE CA BASESCU,NU MA POATE REPREZENTA CA ROMAN,SIA BATUT JOC DE O TARA CARE NU MERITA UN PRESEDINTE CU CALITATI NECONTROLATE.

  4. Pai, sa-l decoreze pe Marcel Opris (e TARE in COMUNicAtii), sa ne conduca-n lupta colonelul RobertA Turcescu, sa dea ordin de atac comandantul suprem [Stie sa citeasca din Constitutie. Ati vazut ce mandru era!?] Traian Basescu (cu textul IMNULUI ROMANIEI nestiut de TB intr-o emisiune a lui Turcescu), inflacarati de “patriotismul” lui Horia Patapievici si apoi la groapa comuna cu toti romanii. BASEScuruSINE!

  5. Da,mi-e rusine de presedintele actual al tarii .este un infractor si impostor.Sper sa fie judecat ptr.toate infractiunile lui dupa ce-si termina mandatul care-i da imunitate(dosarul flota,etc.)

Leave a Reply