SI TIE? – DANA GRECU

SI TIE? – DANA GRECU

4006
11
SHARE

11 COMMENTS

 1. Si mie mi-e rusine cu un asa NENOROCIT, despre fata lui !!!! ce sa mai vorbim.Eu cred ca si din cauza fetei lui presedinti altor state il evita,ca sa nu VOMITE.

 2. Dna Grecu,
  va admir ca jurnalist, dar nu si ca angajat Antena 1.

  Adaug: mie imi e rusine de toti, incluzand toti reprezentantii partidelor, lideri precum si media partinitoare de o parte sau alta.

  Nimeni, sau foarte putini sunt dincolo de rusine in Romania dna Grecu. Din pacate, multi din colegii Antena 1, dar si alte televiziuni sunt deasemenea, de rusine.

  Cine este corect, lipsit de duplicitate, de interes propriu in acest moment in Romania dna Grecu? Nici eu nu sunt..

  Iar acest adevar il stiu eu, il stiti si dvoastra si multi altii..chiar daca nu este recunoscut public.

  Va doresc o zi buna,

  Marius

 3. Mi-a tăiat salariul el şi camarila lui,a suferit şi încă mai suferă şi acum familia mea.Puteam să rămân fără casă.Locuinţa este cumpărată cu credit bancar şi exista situaţia să nu am cu ce să achit rata lunară.Soţia este inginer biochimist a rămas fără servici,în prezent este şomeră,etc….

 4. DA, CHIAR CA Ne ESTE RUSINE …TUTUROR OAMENILOR,CINSTITI CORECTI,PATRIOTI SI DE CUVANT! CUM AI CURAJUL SA DAI LECTII SFATURI SAU…SA JUDECI PE ALTII,CAND TU,ESTI LABIL,AZI SPUI UNA,MAINE ALTA, TE ESCHIVEZI CAND SA RASPUNZI ZIARISTILOR LA INTREBARILE STINGHERITOARE PENTRU TINE, CUMPERI CU BANET IN SACI….HOTELURI,PAMANTURI,CASE SI PALATE IN CENTRUL PARISULUI PENTRU FETITE SI VII LA T.V CU OCHII ROSII SI PLEOAPELE GRELE DE BAUTURA. CUM SA CREZI PE CEL SARAC?CUM SA CREZI CA N-ARE CE MANCA,N-ARE CU CE CUMPARA MEDICAMENTE,N-ARE CU CE SA-SI INTRETINA COPII IN SCOALA?

 5. De cate ori imi exprim parerea despre doamna Udrea in termeni civilizati sant trimes la antena 3 dar cu mana pe inima va spun ca privesc antena 3 si b1 pentru a face o diferenta la ce santeti voi si ce sant ei,pe fiecare il apreciez dupa parerile sale care s-au schimbat in functie de cum le cere patronul acum sant porniti inpotriva dv si a lui Ghita asta se numeste dreapta in Romania

Leave a Reply