SI TIE? – ADI URSU

SI TIE? – ADI URSU

2272
2
SHARE

2 COMMENTS

 1. Felicitari!

  Trebuie sa ne straduim fiecare, dintre noi ca o indatorire daca vreti patriotica sa il indepartam pe acest impostor din fruntea tarii!!

  Este un Presedinte DEMIS!

  Este un TRADATOR de tara care a dat mana cu asasinii economici, care vor sa distruga Romania, precum Ecuador, Indonesia si alte tari

  http://xa.yimg.com/kq/groups/23341331/1457726802/name/John-Perkins-Confesiunile-unui-asasin-economic.pdf

  Este un bolnav, cu o boala psihica evidenta, cu iesirile frecvente la tribuna prezidentiala,in care ne arata cum rade fara cauza, sau plange, fie da din maini si gesticuleaza balbaindu-se ca si cum a consumat bauturi alcoloce, sau draguri, in care de fiecare data ne-a improscat cu ura, cu rautate si care nu a avut niciodata un discurs pertinent pentru un Presedinte.

  A incalcat Constitutia Romaniei, a sfidat publicul, jurnalistii, intregul poporul, fugind atunci cand i s-a cerut sa raspunda pentru faptele sale.

  Este disperat si incearca sa TRADEZE POPORUL pentru a face orice sa aiba Presedinte in locul lui, pe acea Parasuta, care de ani se etaleaza cu tate, decolteuri, costume baie, picioare descoperite pana la p…., toalete snobiste, in toate locurile publice, fara sa ii pese….. Basescu stie ca el asfel poate fi Prim ministru!
  PMP pentru mine este Partidul Marilor Parasute! partid de care au mare nevoie Asasinii Economici, care sunt interesati ca Romania sa aiba presedinte o parasuta!
  Basescu trebuie demis!

  Ce este aia imunitate? Si de ce numai pentru el? si noi? noi de ce nu avem dreptul la imunitate?
  Cine a facut aceasta lege DISCRIMINATORIE?

  Legea trebuie respectata de fiecare cetatean, indiferent , de varsta, sex, profesie, afiliere sociala sau politica, bogat sau sarac, destept sau prost, bolnav sau sanatos!

  Urgent aceasta lege trebuie desfiintata pentru ca este DISCRIMINATORIE pentru noi toti care suntem egali in drepturile omului , deja incalcate!

  Hotii fie ei, presedinti, senatori se ascund sub imunitate, devastand si vanzand tara, fara sa dea nici un fel de socoteala!
  Eu nu doresc ca un hot sa ma reprezinte pe mine, poporul meu si tara mea!

Leave a Reply