SI TIE? – MIHAI GADEA

SI TIE? – MIHAI GADEA

6201
36
SHARE

36 COMMENTS

 1. suntem sătui de atât de acest preș dar și de cel care a trădat USL Antonescu adormitul.
  Așa cum a spus și D-l Diaconu este mai bine să nu le mai pronunțăm nici numele, nici măcar ”foști” să nu le mai spunem.
  Nefolosind numele lor nu le mai facem propagandă. Sperăm să găsească CCR articolul corect din CONSTITUȚIE și să ne scape înainte de ”el” ca să nu mai plătim trântori și pentru ”el” toată viața lui că a fost.

 2. Base, m-a facut sa-l urasc din tot sufletul. Sentiment pe care nu l-am simtit pana acum si sper sa nu-l mai am niciodata.

 3. Si mie mi-e rusine, lehamite, greata!!! Nu mai suport sa il vad pe acest om de nimic cum isi face de cap si ne sfideaza!!

 4. Mi-e rusine cu acest individ jalnic,monument de parvenitism,penibil ca om! Numai cand il vad ma apuca crampele de voma,dar,cand il mai si aud,imi vine stomacul in gat !
  Mi-e rusine cu gogomanul asta,ajuns pe cai necinstite presedinte !
  Rusine,locul lui este la inchisoare pe 10-15 ani pentru tradare nationala sau la Balaceanca !
  Sper sa nu-l mai vad niciodata !

 5. Atitudinea unui presedinte de stat fata de un post de televiziune trebuie sa fie in limita sportivitati si nu cu o ura de neimaginat.In aceasta functie dl. presedinte trebuia sa se fi asteptat de la anumite critici de la un post de televiziune s-au altul si sa nu rabufneasca ca si un cioban.Un presedinte de stat trebuie sa fie stilat si sa isi aleaga cuvintele si modul de exprimare, in relatia cu mass- media.

 6. Abia astept ziua cand acest individ o sa plece de la Cotroceni!Mare rusine cu un astfel de sef de stat!

 7. Si mie mi-e rusine cu un asa NENOROCIT, despre fata lui !!!! ce sa mai vorbim.Eu cred ca si din cauza fetei lui presedinti altor state il evita,ca sa nu VOMITE.

 8. Base e foarte tare 😀 ..vi ciuda voua si nu mai stiti ce sa faceti cred :))

  Epic cockblock la jurnalist, foarte tare faza.

 9. n-am vizionat clipul nu pentru ca sunt “basista”, ci fiindca sunteti mizerabili, razbunatori, frustrati si hoti!

 10. am fost rugata de prietenele mele CORNESCU CLARA din IASI si CORNESCU LUCIA din BACAU care nu au adresa mail sa exprim in numele lor “mi-e rusine cu presedintele tarii mele ” !!!
  sint foarte multi oameni care nu au adrese mail si nu au cum sa-si transmita aceste sentimente de mare, mare RUSINE !

 11. Dincolo de faptul ca T. Basescu este o persoana cu plusuri si minusuri, ceea ce este extraordinar este dat de tupeul unei spurcaciuni turnatoare comunistoide ce instiga, prin intermediul unor mojici, unor incapabili de a intelege decenta, la o asemenea manipulare.
  Va urez sa beneficiati, cat mai repede, de beneficiile Legii 85/2006!

 12. Basescu este un impostor încă de la primul mandat..S-a vîrît în politică pentru a scăpa probabil de alte belele comise. El și sleapca lui de borfași (nici nu pot fi numiți într-un clan care totuși, are niște reguli ),s-au strîns avînd un singur scop: să facă averi din banii poporului. Ce era madam Udrea pînă să intre în politică?!?! și cîți alții ? ce erau fiicele lui Băsesacu pînă să se înfigă la președinție ? Mie mi-e rușine cu el ca președinte dar să le fie RUȘINE ȘI CELOR CARE L-AU SUSTINUT SI-L SUSȚIN (servicii, ccr,procurorii DNA, judecătorii santajați – vezi cazul Mustață de care se știa de mult că ia mită dar l-au ținut în funcție pentru a i-l da pe mînă pe Voiculescu să-l condamne și dacă nu a vrut, l-au făcut. Așa a făcut cu toți care-i erau datori..

 13. Mie mi-e rusine ca exista in tara mea oameni ca voi, slugi ale unui turnator al proprii familii, care imprastie ura si minciuna.

 14. Sincer nu pot spune ca-mi este rusine de cel care se autointituleaza a fi “presedintele Romaniei”, pentru simplul motiv ca respectivul individ nu este presedintele meu si, in sens democratic, nu este nici presedintele tarii si al poporului roman (cel putin in urma referendumului popular din 2012). Insa pot afirma cu responsabilitate si deplina certitudine ca respectivul individ imi provoaca constant stari revulsive in stomac si un continuu disconfort intelectual ori de cate ori apare “in public”, ascuns in spatele pupitrului Presedentiei Romane de unde profera aberatii si un comportament specific parvenitilor inculti din perioada inter-belica. Ori de cate ori sunt nevoit, atunci cand incerc sa fiu la curent cu ceea ce se intampla in tara, sa ii aud comentariile suburbane si comportamentul nedemn cu care se afiseaza in mass media online, simt nevoia sa iau un anti-revulsiv si sa schimb canalul tv ori pagina de ziar.
  Pentru majoritatea romanilor plecati, de nevoie, din tara, existenta acestui personaj la Cotroceni nu constituie un motiv care sa indemne la revenirea in RO si nici vreun motiv de bucurie ori mandrie nationala.
  Sustin campania voastra de a scapa de o lichea de tipul celei care se afla in prezent la Cotroceni si imi exprim speranta ca eliminarea sa din viata publica a tarii sa fie cat mai rapida si cu caracter permanent si definitiv.

  Un roman (si familia sa) din Diaspora.

Leave a Reply