SINTEZA ZILEI – EDITIE 19 IULIE

SINTEZA ZILEI – EDITIE 19 IULIE

3397
23
SHARE

23 COMMENTS

 1. Nu a gresit ci a facut-o intentionat,intrucat acest satanist iohannis nu e numai impotriva domnului Ponta,a Guvernului,ci si a intregii Romanii.

 2. desigur , a gresit grav , nu inteleg de ce mereu se pune da e curmezisul , la tot ce face guvernul ?? din teama ?? mai rau face , prin atitudinea asta pierde enorm !!

 3. Da, a cresit pt. ca aceasta este tema lui de campanie si i-a fost scapat din mana. Acum nu mai are cu ce se legitima.

 4. Iohannis, prin respingerea Codurilor Fiscale și a nu cere Germaniei sa-si achite datoria de 19 miliarde de Euro, a dovedit ca NU are nimic sfant pentru Romania. Iohannis, din pacate, apara interesele strainilor si NU ale Romaniei !

 5. Desigur ca stie ce face si cu siguranta nu a gresit fata de interesele liderilor europeni cu sprijinul carora s-au intors de fiecare data de unde au plecat, adica la putere pentru a jecmani in continuare conform intereselor de grup “popular” de pe unde se poate; Romania, Grecia, Italia, Spania, etc… cu oarece riscuri de moralitate politica PNL-ista asumate.

  Oare cat timp vor mai domina in Uniunea Europeana popularii ?!? dupa decaderea lor va cadea si sistemul asta protectionist fata de initiatoriilui sau… mai bine nu ?!?

 6. daca agresit?da. inmod sigur neinspirat cade obicei,afon in ceea ce priveste situatiile economice pe care un govern pornit bine vrea sa le implementeze.rau sfatuit de “garda” decorp..ajunge la conflicte constitutionale grave cu guvernu si chiar cu partenerii lui…a-s cere scuze romanilor printr-o forma oarecare pt.acest gest si a-s incerca sa revizui atitudinea fata de govern..e in joc interesul tarii..al poporului.pt.voi,antena 3 nu trece-ti strada la modrogan,,e pacat de ce a-ti fost pina acum..un standard al dreptatii.echidistant si in sprijinul guvernului ponta…daca dl.voiculescu scapa de pedeapsa,sade-a domnul.,nu vindeti principiile pe aliante politice vremelnice,,,pierde-ti audienta..nu-l imitati pe oprea

 7. Da, bineinteles! Cica nu a fost “dezbatut”…Dar au vota 85 din cei 86 de parlamentari din “noul” PNL…Nici ceilalti parlamentari care au votat nu mai conteaza, parlamentari trimisi acolo de noi, poporul roman, cu bune si cu mai putin bune…Cum n-a contat nici votul milioanelor de romani de la referendumul din 2012… doar ambitia unora a contat…Acum, alt fel de ambitie…Mai trebiuie sa mergem la vot oare??? Mai are rost??? Pacat de Romanica nostra draga. Cand lucrurile merg bine si este rostul de mai bine, dupa atata dezastru, trebuie pus piedica…Si de cine!!!??? Si cine sa vina in loc? Cei ce-au mai fost si…stim prin ce-am trecut…

 8. Presedintele nu a gresit,a vrut sa restituie acest cod fiscal ca Romania si romanii sa nu prospere.
  Pas cu pas o sa devenim o coline cu acest presedinte ;mai bine ar demisiona daca nu are de gind sa tina cu noi.Pe el il preocupa confortul si cum are nevoie de bani pentru asa ceva vrea guvernul lui.

 9. DA . A. GRESIT. DOMNULE GADEA CAND. S-A OPUS. CRESTERII NIVELULUI DE TRAI SI PE LANGA. ASTA E SI. NESIMTIT PENTRU. CA A MINTIT. POPORUL ROMAN. IN. ALEGERILE. PREZIDENTIALE …

 10. tare ma tem ca dl presedinte actual il va intrece in luptele pentru interesul sau si al catorva din preajma sa cu mult pe basescu. si preintre cei ff apropiati pentru care va face mult mai mult decat pentru tara asta este si d-na Austeritate merkel. daca aceasta ii va ordona din prietenie ca e mai bine pentru Romania sa moara in saracie crunta asta ni se va vinde, iar noi ca o nationalitate care ne executam vom si multumi. ar trebui sa ne fie exemplu Grecia!!

 11. Da a gresit enorm si cred ca aceasta gafa o sa il coste scump si pe el si pe ce care ii sustin orbeste.Cred ca este o ambitie personala.Il tine un junghi contra lui Ponta si o sa ii coste scump de tot.

 12. DA! A gresit. Daca Basescu a marit TVA atunci cand chipurile eram in criza, si nu am falimentat, mai ales ca aveam deficit, de ce sa nu fie mai bine cu TVA micsorat, acum cand avem crestere economica??

 13. Stimate domnule Mihai Gadea,codul fiscal a fost respins pentru ca nu stimuleaza munca. Dovada o gasim in mult laudata reducere de tva la VANZARE si nu la cei care sub povara taxelor se chinue sa produca bunuri si servicii iar guvernantii cei care nu stiu cum arata munca decat voturi, vor ca investitorii sa isi vanda munca pe nimic. Guvernul are posibilitatea ca printr-o HG sa restitue lunar si ocazional valoarea tva 24% sau 19% din facturile de consum energie si materii prime achitate pentru a stimula atragerea de investitori. Suma restituita nu mai poate fi inclusa in cheltuelile de productie. La aceste preturi de productie scaxute cu 24% sau 19% se adauga un tva de 24% sau 19% care va fi incasat de min.de finante. Din acest moment guvernul prin min.de finante devine partener de afaceri al investitorilor iar suma restituita poate fi considerata contributie de 24%% sau 19% la stimularea investitorilor. In calitate de partener de afaaceri dat si de contribuabil cu 24% sau 19%, min.de finante prin ANAF este indreptatit sa controleze preturile avand ca reper restituirea tva cu scopul de a stimula atragerea de investitori,de a scadea preturile cu 24% sau 19% de a incasa la buget un tva de 24% sau de 19%, de a stimula imprumuturile din banci. Exemplu,dsca investesc intr-o casa sera fabrica turism,..si nu am bani ma imprumut la banca cu o dobanda de,…23%..daca mi se restitue valoarea tva24% din facturile de consum energie si materii prime necesare realuzarii investitiei eu pot sa achit dobanda de 23% si sa reinvestesc 1%. Asta este stimulare incurajare ajutor real nu promisiune de amanare a platii ratelor.
  Evaziunea se autodizolva pentru ca evazionistii de azi nu vor refuza stimularea producerii de bunuri si servicii prin restituirea legala a 24% sau 19% din investitie,
  TVA nu trebue redus ci restituit 100% din facturile de consum energie si materii prime achitate pentru a fi reinvestit,… Din pacate birocratia si ignoranta din guvern nu accepta sfaturi nu accepta schimbarea reforma relansarea economica prefera teorii prevuziuni tombole promisiuni pentru ca sunt surse sigure de voturi dar si de stagnare si nemultumire.
  Semneaza,
  Bogdan loan pensionar M.Ap.N
  Bacau,str.Ana lpatescu,bl.17/A/7.

 14. da a gresit foarte mult si nu vrea sa se gandeasca ca ROMANII sa traiasca mai bine (decat in timpul domniei lui Basescu)….

 15. Privitor la falimentul Astra si invartelile de la nivel inalt, in urma cu cativa ani cand inca exista CSA s-au inregistrat solicitari de despagubiri pentru 2 automobile marca merecedes declarate furate asigurate printr-un broker de asigurare subordonat aceleiasi grupari.
  Lucrurile au iesit la suprafata datorita protocolului existent la nivelul serviciilor de Politie din Germania si Romania, mai exact Politia din Germania a sesizat niste nereguli pe care Politia din Romania a fost nevoita sa le recunoasca si sa actioneze in conformitate cu protocoalele existente.
  Cred ca ati dat si dumneavoastra pe post la vremea respectiva
  O alta categorie de abuz in privinta incheierii asigurarii obligatorii de locuinte a fost incheierea unui protocol intre Astra si Posta Romana prin care asigurarile erau incluse in factura telefonica si beneficiarul serviciilor de telefonie publica in calitate de abonat nu-si putea plati factura pana nu achita si contravaloarea primei de asigurare aferente asigurarii obligatorii de lucuinta impotriva dezastrelor naturale. Singura modalitate de refuz a platii acestei prime de asigurare era apelul prealabil si solicitarea excluderii din factura deja emisa a politei de asigurare. La ghiseele Postei Romane acest lucru nu era posibil; In urma sesizarilor facute de ceilalti competitori printre care si Alliantz nu sunt sigur daca si Omniasig au contestat masura iar Astra a fost sanctionata cu fabuloasa suma de 5.000 ron.
  Ar mai fi si alte “gainarii” mai de gradinita printre care reclame mincinoase si conditionarea incheierii asigurarii obligatorii auto RCA (pentru care se facea reclama agresiv in mass-media ca avand cel mai mic pret) conditionata de plata asigurarii primei de asigurare aferente asigurarii facultative de locuinta (o forma de asigurare obligatorie extinsa de locuinta si nicidecum obligatorie care acoperea atat sumele asigurate cat si riscurile asigurate solicitate prin legea asigurarii obligatorii a locuintelor impotriva dezastrelor naturale).

Leave a Reply