SINTEZA ZILEI 21 IULIE

SINTEZA ZILEI 21 IULIE

1385
4
SHARE

4 COMMENTS

  1. Dragii mei, nu cred ca este ceva de spus…violatorii trebuie sa stea la puscarie…si nu vreau sa mai aud ca, victima a fost de vina …era o persoana cu comportament provocator….asta este o prostie fara margini!!..In gena femei este instalata feminitatea mai provocatoare sau mai putin provocatoare.In legatura cu titulatura de “animale”…pusa violatorilor , nu sunt de acord, este o mare nedreptate facuta animalelor…ele nu violeaza….Sunt duar infractori, violatori…trebuie castrati si inchisi.!!

  2. Sunt o mare fana antena3 si va urmaresc zi de zi si seara de seara emisiunile, in general pe toate, televizorul meu se deschide singur deja pe acest post TV =D …….am comentat deseori postarile facute de mircea badea, mihai gadea , oana stancu , alessandra stoicescu, etc…….sunt oripilata pur si simplu de ceea ce ni se intampla in romania multora dintre noi si de aceasta justitie care ne face de ras in toata lumea…..pacat ca nu se ia nicio masura , nu se face nimic la nivel central si noi vorbim in van si ne luptam cu morile de vant :(…..sincer, la cei 43 de ani ai mei mi-am pierdut speranta ca va mai fi si pt noi bine 🙁

  3. ROMANIA TREBUIE SA IA MASURI DRASTICE CU PRIVIRE LA VIOLATORI, JUSTITIA TREBUIE SA DEA PEDEPSE ASPRE PENTRU ASEMENEA FAPTE, SPERAM CA VA FI O LEGE .

Leave a Reply