SINTEZA ZILEI – 09 MAI 2012 INVITAT: FLORIN GEORGESCU

SINTEZA ZILEI – 09 MAI 2012 INVITAT: FLORIN GEORGESCU

1714
4
SHARE

4 COMMENTS

  1. asi dori sa-l intreb pedl.Georgescu daca va verifica modul in care primarii sau presedintii consiliilor judetene au folosit banii primiti de la guvernul demis si mai ales daca banii au avut justificari din punct de vedere contabil,sau alte justificari legale. Cum vor raspunde pentru banii filositi cei care i-au primit.

  2. As dori sa-l intrebati pe dl.Georgescu ce se va intampla cu tva-ul retroactiv din imobiliare,din anii 2006-2007,un abuz foate mare a lui BLEJNAR si BASESCU. ANAF-ul le-a formulat prin doua adrese notarilor publici ca se va plati tva incepand cu anul 2008,cu toate ca normele de aplicare au intrat in vigoare abia din 2010. Nu se poate plati tva intre doua persoane fizice (cumparator-vanzator).Sunt sute de procese pe rol si altele care urmeaza .Abuzul acesta trebuie oprit imediat de catre noul guvern.Acest lucru ar duce la deblocarea pietei imobiliare si la crearea de noi locuri de munca in domeniul constructiilor si a comertului cu materiale de constructii..

  3. Ce se va intampla cu tva-ul retroactiv al persoanelor fizice?
    O prima masura pe care ar trebui sa o ia noul guvern ar fi anularea tva-ului aplicat retroactiv ziaristilor,imobiliaristilor si artistilor .Acest tva retroactiv reprezinta un abuz imens.Sunt multe procese castigate in instanta de catre persoanele fizice.Cum sa pretinzi tva retroactiv daca nu l-ai incasat?Cum sa aplici penalitati abuzive pentu o lege neclara si fara norme de aplicare?Cum poti sa-ti bati joc de niste oameni care au adus bani la buget,si-au platit impozitele si au dat de lucru la o multime de oameni?

  4. As dori sa-l intrebati pe Dl ministru daca si cand va reusi sa puna in executare hotararile judecatoresti privind plata drepturilor salariale castigate in instanta?

Leave a Reply