BASESCU AMENINTA ANTENA 3

BASESCU AMENINTA ANTENA 3

2583
5
SHARE

5 COMMENTS

  1. Sa nu uitam ca incepand cu data de 20 aprile trustul RDS- RCS a intrerupt acordul de transmisie prin satelit al posturilor Intact Media Group respectiv , Antena 1 ,Antena 2 , Antena 3 ,Euforia si GSP TV ,fara o notificare in prealabil ,cum poti manipula mai usor un popor ?Prin simpla metoda de al lipsi de dreptul la informare , prin cererea presedintelui ca oamenii sa numai urmareasca Antena 3 ,oare de ce ii este atat de teama ?Cui ii este teama de lucrurile ce nu trebuiesc spuse ?Spre dezamagirea multora mai sunt si oameni care au curajul de a spune ce gandesc , ziaristi ,realizatori de emisiuni ce stiu sa isi faca meseria ,carora nu le este teama de as expune parerile si care au curajul de a nu ridica ,, ODA CONDUCATORULUI IUBIT ,,sau ,,SLAVA PRESEDINTELUI ,,

  2. Nu mam ir cat de departe a ajuns Basescu.
    Singurul lucru care l-ar putea orpi este moartea. Daca s-ar gasi cineva sa il extermine, doar atunci va fi intr-adevar liniste.

  3. Va multumim pentru ca in ciuda amenintarilor de tot felul,ati reusit sa demolati ceea ce parea de neclintit !Ca sa fiu sincera sunt uimita de curajul dvs! Sa va ajute Bunul DUMNEZEU!!Si noi am trait o adevarata teroare,ne-au adus in pragul deznadejdei care este cel mai mare pacat al unui crestin,de aceea cred ca este vointa lui Dumnezeu sa-si arate adevarata fata,de fiecare data cand apare parca ii ia cineva viclenia sarpelui,si isi arata nimicnicia,lipsa de omenie,de decenta etcPoate ar trebui sa sesizam fiecare in parte CCR,pentru ca exista riscul sa fie “auziti””necuvantatorii”si nu noi cei care ne-am exprimat vointa in cuida tuturor amenintarilor!!In alta ordine de idei poate ne spune cineva de unde a stiut videanu(nu este o greseala faptul ca am scris cu litera mica)procentul celor care au votat la o diferenta de 0,03%fat de BEC???”Vechii”lideri Psd sunt foarte “vechi”poate chiar expirati!!Nu cumva au vrut sa-si devoreze “copiii”care vin cu aplomb din spate,care i-au depasit si care gandesc altfel???In legatura cu amenintarea la adresa ANTENELOR ,eu cred ca de fapt este o amenintare la adresa noastra a tuturor!Felul cum a spus-o,ura,tonul imperativ m-a facut sa tremur!!Nici inainte de 1989 nu indraznea nimeni sa impuna,din contra ni se spunea ca avem drepturi nu obigatii!!Se crede trimisul lui Dumnezeu,”Imperatori”mai are putin si ne impune AVE CEZAR!!!Va rugam nu ne lasati in ciuda delasarii,fricii,detasarii de tot si de toate a unora dintre cei ce nu au venit la vot! Multi sunt si ei niste victime ale lor!!!

  4. Nu este Basescu (BASE), in masura sa-mi spuna ce posturi tv, sa vizionez!!!! Sunt cetatean roman, intr-o tara democrata si fac ce vreau si voi viziona in continuare postul tv-ANTENA 3!!!!

Leave a Reply