ANTENA 3 RECORD AUDIENTE

ANTENA 3 RECORD AUDIENTE

5388
25
SHARE

25 COMMENTS

 1. Felicitari ! Meritati titlurile de ,,Cel mai urmarit post de stiri din Romania” , ,,Cel mai premiat post de stiri din Romania” , s.a.m.d. . Sunteti printre singurele posturi de stiri care opun rezistenta regimului pus de Basescu. Felicitari inca o data !

 2. Eu si familiamea ne uitam numai la Antena 3 ,fiind pstul care ne inforeaza cu tot ce avem nevoie . Va multumim ca ati reusit sa va formati in acest fel si noi nu va vom trada cu alt post . Va felicitam ,chiar nu va dezmintiti -Nr 1 in stiri .

 3. Felicitarile mele! Cel mai bun post de stiri din Romania! Urmaresc cele 2 emisiuni superbe “In gura presei” si “Sinteza zilei” . Bafta multa in continuare si Doamne ajuta! Cu rabdare si tactica o sa-i scufundam nava lu Base!:)

 4. A fost un moment de criza in viata mea dupa taierea salariillor pe care l-am depasit datorita voua. Datorita voua am putut sa-mi sustin moral familia si sa mergem mai departe. Voi imi demonstrati zilnic ca mai exista bun simt in tara aceasta si voi sunteti exemplul viu de profesionalism pe care il dau copilului meu. Eu sunt unul din cei care au iesit la vot in 29 iulie deci mai sunt peste 8 milioane de romani care va iubesc si va sustin. Sunteti singurul nostru catalizator in aceasta perioada de profunde transformari si va multumim ca ati ramas consecventi. Felicitari pentru curajul echipei Antena3!

 5. Va urmaresc de mult timp cu foarte multa placere .Va simtim aproape de noi ,ne santeti prieteni fideli si pentru asta va multumesc!!!Santeti evident ,cei mai buni, felicitari din toata inima!!!

 6. Pentru mine și pentru milioane de români existența unei televiziuni corecte, credibile precum Antena3 înseamnă foarte foarte mult. Țara asta are multe de mulțumit Antenei3. Vă mulțumesc că existați, vă felicit și, evident, vă urmăresc!

 7. Antena 3 este cel mai bun post de stiri din Romania.Voi viziona in continuare acest post de televiziune. Felicitari, Antena 3! Oricum sunteti cei mai buni.

 8. Familia mea are 5 membri: eu, sotul, cei doi baieti si Antena 3. Avem 4 televizoare in casa care stau pe A3. Gatesc cu A3, trec prin sufragerie si ascult A3, adorm cu….(sic!) Mircea Badea in urechi si pe…ochi. Pentru noi ati devenit indispensabili. Ne-am abonat si la Dolce si la Digi ca sa fim siguri ca macar cu unii va receptionam. Suntem vocea care da glas rationamentelor si sentimentelor mele, sunteti curajul pe care nu l-am avut mereu, sunteti moneda cu care platesc nedreptatile pe care le-am trait… Sa fiti sanatosi si sa va apere Bunul Dumnezeu! Sunteti inima unui popor inca neconsolat.

 9. Va multumim ca existati Antena 3 si ca ne-ati ajutat sa vedem adevarul printre atatea minciuni , nu am fi reusit sa rezistam anii acestia fara voi !!!

 10. Va iubesc, asa cum va iubeste atit de multa lume ! O seara fara VOI,e o seara pierduta ! Rezistati,nu mai este mult !

 11. Stimati Domni,
  In primul rand va multumesc ca existati, ca FLACARA SPERANTEI NU S-A STINS, asta ca simbolul flacarii sa nu mai fie intinat. Ati fost si sunteti purtatorii acestui simbol care a putut recristaliza sentimentul de unitate, democratie fara teama, patriotism.
  EU VA MULTUMESC FOARTE MULT SI VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACESTA ESTE AL DOILEA MOMENT DIN VIATA IN CARE AM SIMTIT CU ADEVARAT LIBERTATEA.
  Mai ramane sa ne cistigam fraternitatea si egalitatea specifice statelor democratice, din care republica franceza a fost prima republica, cu exceptia incercarii de la Waimar..
  Al dumneavoastra cu multa stima si respect,
  Constantin Robitu

 12. @Iuliana – daca cei care se uita doar la A3 ar mai da si la discovery, ar fi mult mai bine pentru tara asta.

 13. Felicitari! Trebuie sa avem nervii mai tari decat ai…….ex presedintelui si-l vom dovedi intr-o buna zi. Cu rabdare si noi vom fi mereu langa voi. Sunteti singurul loc in care mai este o speranta in Romania. Va multumim.

 14. Desi nu am televizor si nici nu locuiesc in tara, va urmaresc si va voi urmari emisiunea live sau in reluare, atata timp cat voi dori si/sau cat va fi posibil. Mult succes!

 15. Cu voi nu mi-am pierdut speranta incepand din iarna si…increderea va fi pana la adanci batraneti!
  Va pup pe suflet!

 16. Datorită vouă şi Antenei 3,mai putem spera la o viaţă mai bună.Ne-am săturat de Băsescu şi acoliţi lui, care ne-au furat, umilit, batjocurit, înjosit.
  A venit timpul s-ă dea socoteală , pentru toate acţiunile lor poporului care este suveran.
  Locul lor este la puşcărie.

 17. Nu am putut vota pentru ca primatul din com. TIBUCANI jud. Neamt nu vrut sa-mi elibereze adeverinta sa-mi lot schimba buletinul,pe motiv ca am sa platesc amenzi

 18. La referendum
  20.07.2012

  Azi, Băsescu- i speriat, de referendum deranjat.
  Băsescu cel nesimţit, ţara şi- a batjocorit,
  Pe cei mulţi i- a umilit şi pe- ai lui i- a îmbogăţit.
  Pe toţi el ne- a învrăjbit, ne- a- nrăit, ne- a îndârjit
  Şi- mpotrivă- i ne- a pornit!
  Oamenii nu mai doresc un Băsescu ce rânjeşte
  Când ţara se prăbuşeşte,
  Un Băsescu trădător ce urăşte- al său popor,
  Un Băsescu demagog şi tot pe- atât de milog,
  Ce clamează democraţia şi distruge România.
  Comandantul de vapor se agaţă de popor,
  De poporu- nfuriat ce de trei ori l- a votat,
  Deşi nu a meritat.
  Târâş, grăpiş în vârful piramidei te suişi,
  Dar, fi atent dom´ le preşedinte, că,
  Vârfu- i ascuţit şi vei cădea,
  Pentru că, nu eşti pregătit!

  Elena Stroie, Braşov- 22.07.2012

 19. Daca nu intra la puscarie, el si toti ai lui, daca nu i se confisca averea colosala pe care si-a facut-o pe spinarea noastra, toata agitatia e degeaba. Sincer? Nu mai am incredere ca vreodata in Romania va mai triumfa vreodata ADEVARUL si DREPTATEA.

Leave a Reply