SINTEZA ZILEI 31 AUGUST

SINTEZA ZILEI 31 AUGUST

1581
3
SHARE

3 COMMENTS

 1. Sunt un telespectator fidel al Antenei 3.Mi-as dori sa veniti cu mai multe noutati (daca se poate nu de genul OTV),si sa incercati sa nu mai reincalziti :”ciorbele” de genul “casele mafiotilor”-aceleasi-…etc…deoarece noi,telespectatorii fideli,le-am vazut de f multe ori !Riscati sa plictisiti si ar fi pacat ! Sper sa nu fiu rau inteles ! Va mulrumesc ! Cu respect:

  Corneliu Ivascu

 2. Privitor la falimentul Astra si invartelile de la nivel inalt, in urma cu cativa ani cand inca exista CSA s-au inregistrat solicitari de despagubiri pentru 2 automobile marca merecedes declarate furate asigurate printr-un broker de asigurare subordonat aceleiasi grupari.
  Lucrurile au iesit la suprafata datorita protocolului existent la nivelul serviciilor de Politie din Germania si Romania, mai exact Politia din Germania a sesizat niste nereguli pe care Politia din Romania a fost nevoita sa le recunoasca si sa actioneze in conformitate cu protocoalele existente.
  Cred ca ati dat si dumneavoastra pe post la vremea respectiva
  O alta categorie de abuz in privinta incheierii asigurarii obligatorii de locuinte a fost incheierea unui protocol intre Astra si Posta Romana prin care asigurarile erau incluse in factura telefonica si beneficiarul serviciilor de telefonie publica in calitate de abonat nu-si putea plati factura pana nu achita si contravaloarea primei de asigurare aferente asigurarii obligatorii de lucuinta impotriva dezastrelor naturale. Singura modalitate de refuz a platii acestei prime de asigurare era apelul prealabil si solicitarea excluderii din factura deja emisa a politei de asigurare. La ghiseele Postei Romane acest lucru nu era posibil; In urma sesizarilor facute de ceilalti competitori printre care si Alliantz nu sunt sigur daca si Omniasig au contestat masura iar Astra a fost sanctionata cu fabuloasa suma de 5.000 ron.
  Ar mai fi si alte “gainarii” mai de gradinita printre care reclame mincinoase si conditionarea incheierii asigurarii obligatorii auto RCA (pentru care se facea reclama agresiv in mass-media ca avand cel mai mic pret) conditionata de plata asigurarii primei de asigurare aferente asigurarii facultative de locuinta (o forma de asigurare obligatorie extinsa de locuinta si nicidecum obligatorie care acoperea atat sumele asigurate cat si riscurile asigurate solicitate prin legea asigurarii obligatorii a locuintelor impotriva dezastrelor naturale).

Leave a Reply