SINTEZA ZILEI 29 SEPTEMBRIE

SINTEZA ZILEI 29 SEPTEMBRIE

1796
5
SHARE

5 COMMENTS

 1. Felicitări!!!!! De N – ori felicitări! Pentru tot ce faceți, gândiți, realizați! Sunteți singurul post-tv, singura emisiune – tv care face curat, scoate gunoiul de sub preșul indiferenței și-al nesimțirii arătându-l românilor. Vă velicit și pentru inițiativa ca o dată pe săptămână să alocați spațiul acstei emisiuni adevăratelor valori ale culturii și artei românești. Se-ntrevede o seară de neuitat cu d-nul Tudor Gheorghe!

 2. Jigodii ordinare ale zilei de azi ce sunteti voi tortionarii politistii si magistrati care incalcati legea cu buna stiinta !

  Mie me-au rupt dintii din gura politistii si mau legat in lanturi nevinovat si am demonstrat asta la CEDO si nici un interlopi cu legitimatie de la stat nu a fost pedepsit ,au reusit s-a faca tortura perfecta si legala in viziunea statului roman putred de corupt de infractori periculosi pentru societatea civila .

  Daca un tortionar primeste astazi o pensie este foarte grav ,statul recunoaste prin asta ca , a dat dreptul la tortura asupra cetatenilor nevinovati ,unde este dreptatea ,demnitatea ,onoarea cetatenilor nevinovati ?

  Daca magistratii nu-i aresta pe detinutii politici nu erau torturati nici omorati ,au o vina mare si acesti interlopi cu legitimatie de la stat !

  Justitiarul de Hunedoara

 3. Mihai Gadea ,sunt acum departe de tara (Canada) si ma doare foarte mult ,vazand ca lucrurirle rele nu inceteaza sa se mentine.Cine ar fi crezut ,ca votul nostru de anul trecut este batjocorit atat din exterior ,,dar mai ales din interiorul tarii si cel mai grav lucru ,,batjocorit de cei carara le-am dat atata crezare,,, Nu vreau sa comentez ,,,dar acest PDSR,,, PE CARE L-AM INGHITIT CU GREU ,,,,chiar nu s-a reformat ,?,,chiar nu vor sa faca nimic pentru neamul nostru. ?….. OF doamne ,,si cainii obesesc sa latre la raufacatori ,,,dar noi ???? si eu cred ca acesti intrusi ai neamului ,pe asta se bazeaza ,,,,,Doamne iarta-i si pe noi ca suntem contemporani cu ei ….

 4. D-ul Gidea,sintem satui de vorbe,de discutii.Faceti o discutie,si ce soluti puteti gasi cu invitatii d-voastra,cum puyem scapa de acesti LEGIONARI,de acesti TRADATORI DE TARA;Pentru javre avem destui bani in jur de 10 E pe zi SI COPII nostri nu avem nici gradinite nici scoli.Clasa politica si toate sistemele ce o sustin si o apara sint o rusine pentru societate.Am fost sa zic asa un fan a stirilor,m-am saturat de vorbe de javre cu toate galgarele lor,toti sint niste nenorociti,nui intereseaza mersul bun al tari,ei gindesc numai la buzunarul lor

 5. Buna seara ( la noi)

  Draga Mihai Dadea si Antena 3, in general

  Avem pretentii de a voi!
  Emisiunile tale sunt excelente, informative si obiective, profesionale si de calitate, etc
  Dar
  mi-ar placea ca macar in emisiunile tale si ale Antenei 3 (care au o audienta extraordinara datorita muncii voastre de echipa) ca atat tu si colegii, cat si invitatii in emisiuni, sa folositi o limba corecta romaneasca, fara expresii de proasta calitate.
  Vezi ex: ce masina si-a tras…
  Ce tare e ala… Si exemple pot exista in continuare peste tot la toate programele Tv.
  Cateodata urechile noastre se inrosesc de ceea ce aud si mintea sta in loc din cauza expresiilor.

  Te rog

  Multumesc pentru consideratie

Leave a Reply