SINTEZA ZILEI 28 AUGUST

SINTEZA ZILEI 28 AUGUST

1773
3
SHARE

3 COMMENTS

  1. Parerea mea e ca ar trebui sa nu mai emiteti. Voi nu informati ci manipulati. Somn usor Antena 3. Somn usor Gadea, Badea, Oana Stan’cu’ si restul trupei de clovni de proasta calitate.

  2. Buna seara.
    Va urmaresc de ceva vreme si sincer va apreciez pentru ceea ce faceti,dar diferenta dintre voi si mine este ca ati ales sa luptati eu am fugit in strainatate nu am mai putut rezista presiuni nelegiuirilor din Romania.
    Ma uit la emisiunile voastre pe youtube si am vazut nedreptatea facuta in dreptul stafului Antenelor,daca conteaza toate aprecierea mea pentru ceea ce faceti,ce sa mai zic nu va lasati batuti adevarul si dreptatea au castigat tot timpul desi la inceput pare totul negru nu lasati garda jos.Singurul sprijin care vi-l pot oferi este sa ma rog pentru voi si stiu sigur ca Dumnezeu va va da putere sa mergeti mai departe.
    Eu sunt o victima a sistemului si am fost mai slab am crezut de cuviinta sa plec din tara impreuna cu sotia si trei copii,
    Va urez toate cele bune si Dumnezeu sa va ajute in ceea ce faceti ca tare bine o faceti,bravo voua,mai avem si oameni de onoare si character,Capul sus inainte ,

Leave a Reply