SINTEZA ZILEI 27 NOIEMBRIE

SINTEZA ZILEI 27 NOIEMBRIE

1689
1
SHARE

1 COMMENT

 1. Ma numesc Eremia Marin, si sunt una din numeroasele victime ale mafiei imobiliare din Bucuresti
  Parerea mea, este ca Legea 10/2001 a fost de la inceput conceputa pentru a se putea jefuii si patrimoniu imobiliar a locuintelor de stat,( care scapase doar intimplator > nejefuit )
  Va reamintesc ca incepind cu anul 1990, fostii propietari (sau mostenitorii lor) aveau posibilitatea sa-si revendice dreptul lor de propietate pentru unul sau mai multe imobile, formulind actiuni in instanta ( insotite de titlul de propietate si in mod suplimentar certificat de mostenitor > in cazul mostenitorului)
  Legea 10/2001 si normele metodologice pt. aplicarea acestei Legi, eludeaza prevederile codului civil si prevederile legii notariale.
  > Aceasta Lege speciala, faciliteaza restituirea in natura a unui imobil fara a avea titlul de propietate fiind suficient un proces verbal de carte funciara sau a unui extras de carte funciara, iar in cazul pretinsului mostenitor se accepta si certificat de calitate de mostenitor. >Dreptul la succesiune este limitat la un termen de maxim 6 luni de la deschiderea succesiunii reglementat de legea notariala. >Legea 10/2001, faciliteaza ca succesiunea sa se realizeze si dupa 75 de ani. >Aceasta Lege speciala, faciliteaza restituirea unui imobil chiar daca acesta era afectat de o ipoteca inscrisa in registru special al ipotecilor, la data nationalizarii. Toate aceste facilitati din Legea 10/2001 sunt opozabile legilor in vigoare dar au fost gindite cu premeditare pentru a se putea jefuii patrimoniul imobiliar de locuinte ale statului. Atit in Bucuresti, dar si in toate localitatile din tara, Comisiile de restituire in natura in baza Legii 10/2001, in loc sa verifice legalitatea solicitarilor formulate de notificatori, acestia si-au adus contributia la restituiri ilegale. In cazul PMB, va rog sa constati ca aceleasi persoane care au fost numite de Traian Basescu ca membrii in Comisia de restituire, au ramas si in perioada lui Videanu si sunt aceiasi si de cind este dl Sorin Oprescu. Orice plingere impotriva ilegalitatilor, catre PMB respectiv dl S.O. este solutionata de cei care au comis ilegalitatile. Daca se va initia o ancheta serioasa privind restituirile in natura de catre PMB, sunt sigur ca se va constata ca peste 50% dintre acestea sunt ilegale. Daca se va initia o ancheta serioasa privind identitatea adevarata a revendicatorilor sunt sigur ca se va constata ca in majoritatea notificarilor solutionate apartin unor case de avocatura care sub paravanul numelor invocate ei sunt adevaratii beneficiari. Adevaratii propietari sau mostenitori, asteapta si in prezent sa li se restituie propietatile. Eu am fost victima casei de avocatura Chereches & Chereches, despre care presa scrisa a publicat sute de articole cu privire la actele false si prietenia cu Traian Basescu. Eu in calitatea mea de victima a acestei mafiote (av.Lucia Chereches) asi pute sa va fac dovada cu acte false pe care le detin si in baza carora a obtinut de la Traian Basescu si ulterior de la Adrean Videanu 3 imobile invecinate situate in str.Uranus nr.109 + nr.111 + Calea Rahovei nr.194. Precizez ca a existat un reportaj realizat de echipa d.nei Carmen Avram ,,iubitor de patrimoniu,, unde mi s-a luat un interviu. In situatia in care apreciati ca este un subiect interesant, eu sunt dispus sa fac cunoscut unei echipe din partea Antenei 3, foarte multe detalii si documente despre ilegalitatile PMB care au fost realizate sub protectia si cu acordul lui Traian Basescu pe care sper ca in viitorul apropiat va fi tras la raspundere pentru tot ce a facut in mod ilegal.
  Sunt unul din numerosii admiratori ai echpei Antena 3 pe care o conduceti.

  Cu multa stima !
  Eremia Marin

Leave a Reply