SINTEZA ZILEI 25 IUNIE

SINTEZA ZILEI 25 IUNIE

1853
4
SHARE

4 COMMENTS

 1. Buna ziua d-le Prim Ministru,

  Ce pacat ca Romania nu are mai multi ministri ca Raed Arafat ! Felictari pentru felul in care a organizat preluarea rantilor si a trupurilor celor decedati. Toate astea n-ar fi fost posibile fara acordul autoritatilor statului. Cine critica greseste. In astfel de situatii, nu putem actiona ca robotii. Efortul facut de stat pentru aducerea lor in tara e fara precedent .
  Ar trebui sa iesiti si sa spuneti ca tot ce conteaza acum e ca ei au ajuns in tara . Eu cred ca au ajuns in timp record. Si ca mine sunt multi care cred asa. Ca ati aflat cu 4 sau 5 ore mai tarziu sau mai devreme , chiar e o simpla speculatie populista. Cei care critica uita ca aproape toata tara e un taram de ”victime ale accidentelor” guvernelor PDL-iste. Ei , cei care critica, ce-au facut ca sa ne salveze ? Va rog sa va aparati ! A te apara , in anumite circumstante , inseamna a lupta . Sa fiti un ”ministru luptator” , nu ”jucator” … ca destul ”s-au jucat ” PDL-istii cu vietile noastre.

  Cu deosebita stima,

  Jana Grosu

 2. Sa aprindem o candela, si sa ne rugam pentru sufletele mortilor din Muntenegru! Dumnezeu sa ii odihneasca in Pace!

 3. Salut, nu-mi vine sa cred cat de greu a ajuns modul normal de comunicare intre un telespectator si cei pe care-i urmareste….!!!
  Oare toti trebuie sa fim conectati pe site-urile alea de socializare ce ne reduc si ne limiteaza posibilitatea de comunicare normala..pentru a ne putea exprima o parere, a lasa un comentariu vis-a-vis de un anumit subiect ???
  Vreau sa aduc la cunostinta un mic amanunt…pe care 90% din media au prezentat-o eronat! In timp ce muntenegrenii se ingramadeau la coada la donare sange, la noi centrul de transfuzie bucuresti este inchis….cu toate ca stiristii au spus ca este NON STOP, oare cum este posibil ca la spitalul floreasca, acolo unde au ajuns o parte din victimele accidentului din Muntenegru, sa ti se spuna la ora 19.00 la dorinta noastra de a dona sange ca “nu se poate domne la ora asta sa donezi nimic, daca vrei maine…!!!” Oare stam asa bine la rezerva de sange? oare suntem, noi…Romania…o tara din Vestul Europei si nu trsim noi??? din pacate realitatea ne arata ca suntem o tara cu o conducere de cacat din estul Europei!!! Realitatea-i crunta !!! La noi nu se pot face donatii!!! Centrele sunt inchise…si nu au nici un program prelungit !!!

Leave a Reply