SINTEZA ZILEI 23 DECEMBRIE

SINTEZA ZILEI 23 DECEMBRIE

1918
3
SHARE

3 COMMENTS

 1. Daca tot il acuzati pe Basescu ca nu a acordat nici o distinctie detinutilor politici…va rog sa fiti corecti si sa-i acuzati si pe fostii presedinti Iliescu si Constantinescu….mai ales Iliescu care a condus tara foarte multi ani…si care chiar a fost o parte activa a regimului comunist,regim care a condamnat la inchisoare pe acesti detinuti politici!
  Va multumesc.

 2. am invatat mult matemaca; ca si Iohanis, am avut multi colegi din etnia lui, oameni de isprava, tot timpul ceea ce vorbim e matematica falsa sau adevarata; ca atare postulat: “decorarea unui detinut ori de orice fel ar fi e un act antisocial”; dupa reguli pur abstacte; “pot sa te aduc la zero, dar nu sa te ridic pe culmi”: nu stiu daca pe Tera mai e vreun detinut deorat;: razvratirea contra celor biruitori inseamna moarte sigura si imediata; ma mir ca nu intelegeti cand am fost biruitii; dar insasi razvratirea impotriva unei stapaniriri e de condamnat si, acum daca eu ma razvratesc asa mai tare impotriva stapanirii de azi, inseamna sa astept decoratii viitoare!

 3. Buna seara Mihai si multe multumiri pentru consecventa, varietatea, realismul emisiunilor tale, curajul pentru a cauta, decanta si sustine adevarul, care nu poate avea doua fete ca moneda*_**.
  Multa Sanatate si voie buna in toate*!**
  Virgil M.
  p.s. un citat: “Une autorité pourrait bien avoir un jour a sa disposition l’enfer, – non un enfer chimérique, de l’existence duquel on n’a pas de preuves, mais un enfer réel“.
  Ernest Renan – Dialogues et fragments philosphiques.

Leave a Reply