SINTEZA ZILEI 19 IUNIE

SINTEZA ZILEI 19 IUNIE

2603
15
SHARE

15 COMMENTS

 1. de ce nu fac nimic pt independenta energetica
  -1 reactor ofera 18-25% din energina necesara romaniei
  -portile de fier 20% din necesarul Romaniei

  deci 4(reactoare)*25=100% + 20% portile de fier +(CE Turceni, CE Rovinari și CE Craiova),+hidrocentralele 362
  DECI ROMANIA AR TREBUI SA PLATEASACA FFFF PUTIN PT ENERGIE ELECTRICA ,AR TREBUI SA FOLOSIM MASINI HIBRIDE
  DE CE PLATIM ASA DE MULT???! PT CA ASA NE ZICE NISTE mUEsti

  de ce avem preturi occidentale dar nu salar minim de nivel occidental? Grecul o duce greu cu 400-800 euro dar eu cu 100euro..

 2. Buna seara. Puteti, va rog, sa intrebati, pe liderii USL, de ce este nevoie, ca noi, pensionarii militari, sa facem cerere ptr recalcularea pensiei, ca acestea sa revina la nivelul anului 2010. Nu am facut cerere ptr micsorare, asa ca ar trebui sa revina din oficiu. Care este logica. Multumiri. O seara buna. FELICITARI PENTRU EMISIUNI, SUNT SUPERRRRR.

 3. Va rog sa-l intrebati pe premier pana cand mai permite salarii de directori de 10-15000 euro?
  1500-2000/luna nu-i voie sa aiba?ii apuca tusea cu salarii mai mici?A vrut sa impoziteze salariile care treceau de 2500,nu?Liberalii s-au opus!De ce nu se atinge de salariile strigator la cer de mari?Daca nu le convin salarii mai mici,n-au dacat sa plece!Pt. majorarea salariilor din invatamant nu sunt bani,pt. sleahta de directori,da.Va mai fi votat ponta la anu’ si la multi ani!

 4. Una intrebare pentru PONTA.Poate vreodata sa zica NUUUUU.FMI-ului,Bruxelului bancilor ?Cum reformeaza aparatul bugetar ,cind deja este plin de incompetenti curve si ciubucari , platiti cu salarii duble fata de cei ce muncesc cu adevarat fara pile, neamuri, dar competenti si seriosi in ceea ce fac.Nu se face nici o evaluare a competentei cind se stabileste salarizarea ci esti intrebat pe cine cunosti sau cine te-a trimis.Un salariat la stat cu 1000 RON net tine in carca 4 salariati cu 2300 RON.Unde este eficienta.Domni din platou chiar nu-si dau seama de adevaratele PRIORITATI.Pretul alimentelor, transporturilor,intretinerilor,utilitatilor,medicamentelor ETC.Modificarea legi pensionari ,codului muncii.Despre subiectele despre care vorbesc cei trei, ar trbui vorbit dupa 2014.Sperante in referendum pentru schimbarea constitutiei sa nu-si faca nici USL nici BASE fiindca lumea o sa stea acasa deoarece modificarea constitutiei nu o sa-l dea jos pe BASE nici bunastare Rominilor nu o sa le dea .Asa ca cei trei trebuie sa se gindeasca la toti Rominii si nu la ei insisi.Domnule PONTA chiar nu intelegi ca Romini nu vin la vot fiindca orice ar vota tot ce vrea BASE iese.Dumneata iai dat 7 la 2,fata de 5 la 4.

 5. Buna seara , as dori sa ii intrebati de ce din febreuarie pana in iunie la STFC CALATORI SA s-a dat 1 zi contract suspendat ?
  Am inteles sa nu creasca salariul dar nici sa scada . Si cat de repede pot o sa faca si disponibilizari , nu o duc mai bn in final tot asta ar fi facut si PDL-UL asa ca sunt la fel .

 6. dumnu MIHAI am o antrebare scurta si la subiect pt. do.MINISTRU AL AGRICULTURI de exe.un tanar care vrea sasi faca un proiect an programul 121 vegetal si detine un hectar de pamant are sanse la proiect scurt DA sau NU cu respect VASILE

  • dumnu MIHAI am o antrebare scurta si la subiect pt. do.MINISTRU AL AGRICULTURI de exe.un tanar care vrea sa- si faca un proiect an programul 121 vegetal si detine un hectar de pamant are sanse la proiect are rost sa ancerce sau nu cu respect vasile

   • dumnu MIHAI am o antrebare scurta si la subiect pt. do.MINISTRU AL AGRICULTURI de exe.un tanar care vrea sa- si faca un proiect an programul 121 vegetal si detine un hectar de pamant are sanse la proiect are rost sa ancerce sau nu cu respect vasile

    • dumnu MIHAI am o antrebare scurta si la subiect pt. do.MINISTRU AL AGRICULTURI de exe.un tanar care vrea sa- si faca un proiect an programul 121 vegetal si detine un hectar de pamant are sanse la proiect are rost sa ancerce sau nu cu respect vasile
     REPLY

 7. Nu sunt multumit de guvernarea USL deoarece nu vede adevaratele probleme cu care se confrunta majoritatea populatiei.Rezolva numai problemele anumitor categorii sociale,ex.PSD=Pensionari fiindca sunt votantii lor majoritari PNL ,Patroni smenari etc deoarece sunt votantii devotati ,dar tinerii, muncitorii care sunt sclavi in tara lor cind vreodata o sa -I bagati in seama?

 8. elevii din scolile de politie sunt trimisi sa lucreze in alte zone decit locuiesc si se cheltuiesc bani pe chirie.rugam sa fie lasati la locul de domiciliu si nu ar fi atitea cheltuieli din partea ministerului.

 9. Proiectele prezentate sunt oare realizabile sau vor ramane doar in stadiu de proiecte. Cum sunt prezentate ne reprezinta interesele, dar………..

 10. apreciez guvernarea usl dar consider ca nu sant lasa-ti sa-si faca treaba in liniste!
  mass media are rolul ei dar parca ar fi de partea pdl inclusiv unii de la antena trei mai cu seama dana grecu care a devenit insolenta si jigninoare prin intrebarile repetate insistent!trebuie rabdare si timp macar 4 ani nu cat a avut PDL

 11. NU, Nu exista coabitare , PNL nu respecta regulile elementare de “uniune” cu PSD.In primarii consilierii PNL in teritoriu tin la mare distanta consilierii PSD.La noi asta se intimpla si cred in general in teritoriu.Imi pare rau ca asa o sa piarda increderea noastra a celor ce i-am votat masiv.

 12. am incercat sa mai am incredere in voi,in politicieni,dar regret enorm,nu ne dati nici o satisfactie,numai necazuri,numai suparari,numai nevoi.oare va ajung bani sa va cumparati paine si lapte,oare ve-ti putea sa va faceti o vacanta macar de 3 zile,oare copii vostri,cand va vor cere o inghetata,o vor priminu veti rfi nevoiti sa le spuneti inca o minciuna.imieste scarba de tot si de toate chiar vreau sa nu va mai vad mintind poporul,dispareti de la televiziuni.imbuibatilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply