SINTEZA ZILEI 19 DECEMBRIE

SINTEZA ZILEI 19 DECEMBRIE

1630
4
SHARE

4 COMMENTS

  1. Aveti o emisiune extraordinara. Felicitari! Va urmaresc de foarte mult timp si va doresc sa aveti in continuare aceleasi emisiuni care te tin cu sufletul la gura.Insa de un singur lucru imi pare rau. In foarte multe emisiuni ati discutat despre pensiile militarilor si politistilor, care daca nu stiati, au revenit la pensiile inainte de taierea facuta de basisti, cat si politistii. Despre noi, o mana de grefieri, niciodata nu ati facut vreo referire. Am iesit la pensie in baza unei legi speciale, fara sa credem ca credem vreodata ca nu o sa mai avem din ce trai.Am o pensie de 1.000 lei, un imprumut la banca de 800 lei, un sot fara serviciu. Umblu de 2 ani pe usile tribunalelor, insa judecatorii basisti mi-au respins toate contestatiile (judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti), cu toate ca in tara s-au admis contestatiile si colegii mei au revenit la pensiile avute inainte de taiere.In speranta ca ne veti ajuta si pe noi, va multumesc si va doresc sarbatori fericite

  2. Domnule Primministru ce se va intampla cu casele nationalizate cumparate de proprietari,conform legii lui Voiculescu am inteles ca acesti “mostenitori” vor primi bani,oameni batrani de 84 de ani care au cumparat casa de buna credinta vor ajunge in strada in plina iarna in zapada?va intra in functiune artic 1846 din codul civil referitor la “uzucapiunea”?.Mama mea locuieste de 60 de ani in acaesta casa,a refacut-o din anul 1953 pina acum ,acesti indivizi vor sa ia in natura ,ce se va intampla cu acesti oameni?

  3. Domnul Ponta trebuie sa stie ca nu este de ajuns numai faptul ca se schimba cativa ministri si secretari de stat in ministere, ci in special toti cei care au fost pusi de Basescu sau de PCR de pe vremea lui Ceausescu si care si-au lasat posturile in minister membrilor de familie. Prin urmare in ministere sunt numai impostori si oameni care sau angajat cu pile si care nu sunt calificati. De asemeni in posturile de conducere sin ministere, cat si sefii de personal sunt fie ofiteri acoperiti, fie oameni care au fost numiti din clientela basista si care exceleaza prin mediocritate si lipsa de calificare. De asemeni cetateanul obisnuit, deci alegatorul este impiedicat sistematic sa intre in audienta la factorii de decizie si implicit dialogul intre cetatean si institutii este imposibil, iar institutiile de stat par niste cetati inexpugnabile si inabordabile de catre cetateanul obisnuit. De asemeni selectia personalului din ministere se face exclusiv prin examinarea cunoasterii legilor si nicidecum cunoasterea meseriei respective, deci sunt privilegiati la angajare juristii si nici decum inginerii, sau tehnocratii, ceea ce este o prostie fara margini si de aceea tara merge prost.

Leave a Reply