SINTEZA ZILEI 15 OCTOMBRIE

SINTEZA ZILEI 15 OCTOMBRIE

2519
10
SHARE

10 COMMENTS

 1. Dle Prim-Ministru,

  Am 2 intrebari scurte ptr Dvs:
  1. Ce cauta o noua rubrica pe nota de plata de energie electrica? E vorba de CV (Certificate Verzi) care, alaturi de taxa cogenerare, fonduri UE nerambursabile si investitori privati contribuie la dezvoltarea sistemelor de generare neconventionale de energie! In paralel am observat ca pretul/KWh nu scade, ci creste .. desi platesc de ceva vreme taxa de cogenerare! De fapt ce se face cu banii acestia? Eu nu sunt de acord sa platesc! Riscati votul meu in dec 2012? Sau anulati acest bir idiot suplimentar?

  2. La Ministerul Educatiei, e un dom Secretar de Stat care e total rupt de ceea ce ce intampla prin scoli si gradinite! El habar nu are ca scoala/gradinita nu poate asigura sapun, hartie igienica, materiale consumabile ptr elevi si profesorieducatori! Ba mai mult, afirma ca „fraieri sunt parintii care platesc„! Ma cosnider insultat .. si va rog sa-l trimiteti la granita de nord a Romaniei sa predea si sa vada cum e viata reala, nu cea imaginara, din biroul sau de la Min Educatiei. Iata si link-ul catre articolul cu pricina … http://www.libertatea.ro/detalii/articol/scoala-gratuita-ne-goleste-buzunarele-418238.html?fb_comment_id=fbc_124713577678720_157811_124715744345170

 2. Basescu , Crin si Ponta naufragiaza pe o insula pustie aflati pe plaja , crin se erijeaza hn conducator al grupului si propune ca fiecare sa o ia hn alta directie ca sa-si mareasca sansele de a gasi resurse pentru a supravetui se despart : Crin merge ce merge prin padure , cauta ciuleste urechile , dar degeaba nici urma de ceva comestibil hntrun final ajunge hntrun luminis hn care Basescu de ja hsi facea un gratar . Fericit se duce la el si hl hmbratiseaza bravo Basescule . Mai Traiene , eu hntodeauna te -am adimirat . Stii sa te descurci hn orice situatie se vede ca ai fost marinar . Ce mai esti tare ? Auzi hntre noi fie vorba , mie Ponta asta nu mi-a placut nici o data la care Basescu raspunde sec ? NU-CI PLACE NU MANCI .

 3. Parlamentul este forumul legiuitor si reprezentantul poporului. Dece acest Parlament nu a pus in practica vointa poporului exprimata cu ocazia referendumului? Nici actualul guvern nu da dovada de aplicarea legilor in ceea ce priveste suveranitatea Romaniei. Ati transformat Romania in COLONIE AMERICANO-EUROPEANA. La ce bun sa mai mergem la vot!!! Puteti sa ne raspundeti dece nu ati reepectat vounta poporului???

 4. Domnu Ghdea eu traesc hn Italia de 11 ani hn 2009 de alegeri am primit eu si familia me-a scrisori din partea lui domnului Basescu , Udrea , Anastase sal fotam pe Basescu ca va creste salariele pensile si va da locuri de munca hn Romania numai sal fotam a vost numai miciuni mulci Romni au fost la Restaurat si au mhncat si au baut gratis phna spre dimineata ca totu a platit PD-L .Petru asta nu am fost la fot hn 2009 . Bine hnceles am cinut cu domnu Gioana . Hn acest an am fost de am fotat hmpotriva lui Basescu . ce-ia ce le trasmit lui domnu CRIN ANTONESCU si domnului PONTA ca hmpreuna cu USL sa stea atenti sa azute poporu si toteauna sa puna pe primu plan Romni dupa aceia alte tari .

 5. daca d-l antonescu nu il pune pe liste pe dl. Ghise si accepta alte nume, nu am nimic nici cu dl. Becali … eu zic ca v-a pierde mult . Deci eu pe dl Ghise il vad un simbol si nu am sa il vad bine pe Antonescu in acest caz. Va fi judecat aspru Antonescu pt aceasta tampenie. Mai are timp d-l Antonescu sa remedieze aceasta nedreptate. Impuneti-le la amandoi ( Antonescu si Ponta) va rog sa il puna pe liste pe Ghise . Deci nu am putut crede ca acesti oameni pot face asa ceva… sunt incredibili. Accepta pe altii pe liste si il ignora pe Ghise dici sunt incredibili, inacceptabil. mi-am schimbat total parerea despre Antonescu. Ceilalti membrii pnl-isti ar trebui sa nu accepte asa ceva…. este inca o data incredibil…D-le Antonescu trezeste-te. GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE!GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE! GHISE PE LISTE!

 6. degeaba datii an gat pe toti sa stim ce fac toti/sa vedem cine si ce rezolva problemele tarii/servicii/alocatii la copii40 de lei si trebuiau dati de pe data de 6 si sau dat pe 15/pensiile/degeaba am case si u pot sa le platesc ca am 55 de ani si nu ma angajeaza nimeni/cu ce sa platesc lumia 150 lei ca eu nu am venit/cu ce platesc/copilei sa ai dau de mancare fata de clasa 9/si un baeat de ifard care nu ai face nimeni pensie ce sa fac sotu a fost la privat a cazut de pe schiela si nu mai poate lucra/ce e de facut/pa multumesc

 7. Multumiri D-nului Ponta pentru ca a gasit solutii si pentru persoanele cu handicap.
  Eu sunt o persoana din categoria acestora (fac dializa de 8 ani).
  intrebare; daca reusiti sa obtineti majoritatea dupa alegeri , credeti ca exista posibiitatea sa-l demiteti din nou pe T. Basescu? si as mai avea o intrebare :cei care au nenorocit tara ,au furat atati bani,credeti ca vor ajunge acolo unde le este locul?

  va doresc multa sanatate si putere de munca,sa fiti alaturi de poporul roman!
  multumiri si D-nului Gidea pentru eisiuni!

 8. Va urmaresc mereu dar asta seara as vrea sa va spun ca cei doi invitati trebuie sa fie mai fermi cu Basescu, clica lui de hoti si de nemernici dar mai ales cu vizitatorii de la Bruxel care vor veni miercuri. Ar trbui sa dea fiecaruia un dosar cu toate informatiile despre Basescu, si despre toate nelegiuirile caracatitei pe care o conduce. Acesti vizitatori nerusinati ar trebui huiduiti si tratati fara mila ca pe niste banditi dezinformati ce sunt. Nu pot sa ma exprim acum caci sunt batrana si atat de revoltata incat as fi capabila sa arunc cu pietre in ei. Ponta si Crin Antonescu sunt prea delicati pentru adversarii lor care au obrazul rugos.

Leave a Reply