SINTEZA ZILEI 14 OCTOMBRIE

SINTEZA ZILEI 14 OCTOMBRIE

1566
8
SHARE

8 COMMENTS

  1. Daaaaaaa , castrati, dar in viu, sa simta durerea la maxim, oricum inconparabil cu ce a simtit acea copila si nu.mai vorbim de ce este acum in sufletul celor apropriati si nu numai. Pedeapsa maxima .

  2. eu sunt de acord cu castrarea violatorilor si cei au ajuns in halul acesta!!!ei NU AU FOST COPIII????NU LE E RUSINE SA FACA ASA CEVA????DACA CINEVA LE FACE ASTA SI LOR,CUM S-AR FI SIMTIT??NU CRED CA AR FI SIMTIT NIMIC PT CA ERAU DEJA MORTI!!!!!….DAR POLITICIENII CE FAC????STAU SI SE UITA????IN LOCUL LOR AS COLINDA PRIN TARA SA-I GASESC SI SA-I CASTREZ CHIMIC SAU NECHIMIC CA SA SIMTA DUREREA!!!O DURERE PE CARE O SIMT SI PARINTII COPIILOR!!!!……(NU AS DA LA TELEVIZIUNE CA SA NU STIE!!!)DLE. GADEA,FACETI CEVA!!!!

  3. BUNA SEARA,PROPUN CONDAMNAREA LA MOARTE PENTRU PEDOFILI,ZOOFILI,VIOLATORI,CRIMINALI,TRAFICANTI DE DROGURI,PROXENETI,EI CONDAMNA LA MOARTE CU USURINTA,MERITA ACEEASI SOARTA! NU AU CONSTIINTA,NU AU REMUSCARI,ASTFEL DE NEMERNICI TREBUIE SA DISPARA !CHIAR DACA VICTIMA UNUI VIOL SUPRAVIETUIESTE FIZIC,EA ESTE MOARTA PE DINAUNTRU! ACESTI NEMERNICI NU SE VINDECA VREODATA!

  4. DA, violatori si pedofili sa fie castrati chirurgical, iar criminali de copii sa fie castrati si cundamnati pa viata, nu 15 nu 20 nu 25 de ani condamnati pa viata, fara sa aiba contact cu lumia de afara vrio data.
    O felicit pe G V Firia pentru initiativa la fel si pentru An. 3.

Leave a Reply