SINTEZA ZILEI 13 MARTIE

SINTEZA ZILEI 13 MARTIE

1134
2
SHARE

2 COMMENTS

 1. SCRISOARE DESCHISA

  Draga domnule Director General Mihai Gadea,

  Desi m-am adresat cu draga domnule, sa stiti ca voi fi foarte drastic, in legatura cu activitatea dumneavoastra si a subordonatilor dumneavoastra.

  De mai bine de un an si jumatate incerc sa va comunic ca “articolul cu errata” nu poate duce decat la VALIDAREA referendumului din 29 iulie 2012, daca prevederile sale sunt aplicate correct, conform textului articolului, asa cum a fost formulat de legiuitor si daca se respecta prevederile constitutionale referitoare la “DREPTUL DE VOT”.

  Consider ca atentia cea mai mare am primit-o de la basisti, desi ei “m-au facut cu ou si otet”!!!

  Faptul ca reporterii si realizatorii ANTENEI 3, inclusive dumneavoastra, nu mi-ati prea dat atentie, nu m-a suparat prea tare. Motivul era legat de … multitudinea mesajelor pe care le primiti pe FACEBOOK si prin E-MAIL.

  Dupa discursul presedintelui ILEGAL al Romaniei, ma bantuie niste idei malefice.
  Nu indraznesc sa va comunic ideile care ma bantuie sub forma de afirmatii, ca nu cumva sa ma dati in judecata.
  Asa ca, o sa vi le transmit sub forma de intrebari:
  A) Cati euro ati primit de la judecatorii C.C.R. (cei 6), ca sa nu mediatizati dezvaluirile mele in legatura cu interpretarea gresita, fara legatura cu textul “articolului cu errata”???
  Cati euro ati primit pentru aceasta greseala, echivalenta cu o enorma fraudare a voturilor de la referendum???

  Tin sa mentionez ca aplicarea gresita a prevederilor “articolului cu errata” s-a facut cu intentie, sau din necunoasterea limbii romane su a prevederilor constitutionale referitoare la “DREPTUL DE VOT”.

  B) Va platit si presedintele illegal Traian Basescu, ca sa nu dezvaluiti ca el, de drept, ocupa illegal, nu numai ilegitim, Cotroceniul???

  C) V-a platit si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca san u mediatizati continutul DENUNTULUI meu impotriva judecatorilor CCR (cei 6)???

  Daca vreti sa va cred ca nu ati fost mituit/ mituiti, va rog sa mediatizati DEZVALUIRILE MELE in legatura cu invalidarea referendumului, printr-o actiune a judecatorilor C.C.R.,echivalenta cu o “frauda masiva”!!!

  Pentru lamuriri va rog sa-mi dati telefon!!!

  Cu respect deosebit,

  >TRAIAN TANASA<

  P.S.Nu va suparati ca m-am lasat influientat de BASE’!!! Ganditi-va ca ditamai judecatorii C.C.R. s-au lasat influientati si au si actionat, ca atare. EU va intreb!!!

  Ultima mea interventie pe FACEBOOC, la emisiunile ANTENEI 3 a fost de forma:

  Doamnelor si domnilor reporteri, v-am spus de "n" ori ca acel cvorum impus, de 50% +1 din numarul cetatenilor inscrisi in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE, nu poate influienta rezultatele referendumului de demitere a presedintelui, intr-o asa masura incat, in mod legal, referendumul sa poata fi invalidat.
  V-am dat, unora, numarul meu de telefon, cerandu-va sa ma sunati ca sa va pot explica toata situatia. Dumneavoastra, insa, o tineti pe a dumneavoastra, ca ati dezbatut in nestire problema referendumului si … nu vreti sa ma sunati.

  Si continuati sa dezinformati telespectatorii cu televizorul.

  Doamnelor si domnilor reporteri, ceea ce eu va dezvalui, nu are nici o legatura cu cele dezvaluite de domnul Ghise.

  Eu va spun ca "articolul cu erata", prin modul cum a fost formulat de legiuitor (probabil din greseala) , determina, prin ceea ce prevede, ca numarul electorilor, care este obligatoriu a fi inscris in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE, sa fie foarte mic. Foarte mic!!! Atat de mic, incat, se reduce numai la electorii cu varsta de numai 18 ani (de la 18 ani, pana la 19 ani fara o zi).

  "Articolul cu erata" a fost redactat gresit de legiuitor!!!

  "Articolul cu erata" spune total altceva decat ceea ce au "inteles" si aplicat judecatorii C.C.R.!!!

  Cvorumul la referendum s-a realizat intr-o proportie mult mai mare de 100%!!!
  MULT MAI MARE DE100%!!!

  Poate va ajuta sa intelegeti totul cu "schema logica" la baza careia sta "articolul cu erata" si prevederile constitutionale referitoare la "DREPTUL DE VOT":

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615893395150895&set=p.615893395150895&type=1&theater

Leave a Reply