SINTEZA ZILEI 10 MARTIE

SINTEZA ZILEI 10 MARTIE

1930
7
SHARE

SHARE
Previous articleTEASER 16 MARTIE
Next article100 DE MINUTE 11 MARTIE

7 COMMENTS

  1. DORESC SA STIU : DE CE DOMNUL PONTA SI-A PERMIS SA-I ADUCA PE UNGURI LA GUVERNARE ????????????????????????? EU AM VOTAT USL , FARA UNGURI SUNT REVOLTATA SI PROMIT SA NU-I MAI VOTEZ NICIO DATA SI CA MINE SUNT MILIOANE. O SA AIBE O MARE SURPRIZA LA ALEGERI VA ROG SA-I TRANSMITETI CA NU SE DEOSEBESTE CU NIMIC DE BASESCU FACE PROMISIUNI PE CARE ATUNCI CIND AJUNGE LA PUTERE LE UITA NOI NU O SA UITAM DEZAMAGIREA . VA SALUT A.P

  2. Mihai , te rog foarte mult sa il intrebi pe D-nul Nicolescu Razvan de la Energie cum vede dansul schema de promovare in ceea ce priveste energia regenerabila , avand in vedere ca a spus ca suntem o tara europeana si bineinteles si in sensul independentei energetice a Romaniei .?-si ce zice si D-nul Ponta tot pe tema de mai sus .

    Multumesc ,
    Cu drag
    Roxana Olteanu

  3. O singura intrebare am: oare cand se va face dreptate in privinta abuzului facut in 2011 referitor la trecerea in rezerva a cadrelor militare din MAI ?

  4. De ce Antena 3 nu a discutat ieri subiectul Targu Mures si l-a lasat pe Ponta sa bata campii cu promisiuni electorale pentru 2015, cand alegerile europarlamentare sunt in mai,iar prezidentialele sunt in noiembrie? Ceea ce s-a intamplat ieri la Tg.Mures a fost atat de lipsit de inportanta pentru doamnia voastra domnule Gadea?De ce nu l-ai tratat pe Ponta cu aceleasi intrebari,strigate nesimtire ca pe Antonescu? Ai reusit sa intrii in disgratia multora.

Leave a Reply