SINTEZA ZILEI 09 IUNIE

SINTEZA ZILEI 09 IUNIE

1457
5
SHARE

SHARE
Previous articleFORUM ENERGETIC 2015
Next articleTEASER – IN CURAND

5 COMMENTS

 1. Domnule Gadea,
  Sunteti un exemplu de moralitate si patriotism. Am aproape 63 de ani, trecut prin multe si instinctul nu m-a prea inselat cand am caracterizat un om. Pe Basescu de la inceput l-am vazut mai degraba, ca pe un tractorist, urat, vulgar intr-o salopeta murdara. Nu l-am votat NICIODATA, si ma bucur pentru asta. Ar fi multe de spus despre el, dar nu merita, e o piesa expirata si trebuie tratat ca atare. Functia de presedinte inseamna teribil de mult, inseamna DEMNITATE in primul rand, inseamna Bunsimt, inseamna BARBATIE, inseamna CULTURA etc, etc.
  Omul acesta a creat un HAOS in tara asta de nedescris. Omul de rand, care a fost de un bunsimt iesit din comun, acum nu mai stie sa faca diferenta intre bine si rau. A inselat toate sperantele de la revolutie, a inselat toate asteptarile de bine, de la asa zisa Democratie. Am crezut ca nimeni nu poate fi mai rau decat Ceausescu, l-am impuscat. Acum imi pare rau, ca l-am impuscat, si nu sunt un nostalgic, cum le place unora sa spuna pe la televiziuni. Ne-am scapat de el(Base), dar a venit “fratele mai mare”, care in loc sa se bucure de popularitate, isi bate joc de noi, cu cele 6 case si ce-or mai urma.
  Ca cetatean simplu, va spun ca PLN – istii de Alba, nu mai vedeau parlamentul daca nu ar fi fost USL. USL- ul a fost biletul lor de intrare. Nu au facut nimic pentru Cugir de unde se trag. Uzina Mecanica Cugir a fost mandria Romaniei, au lucrat peste 20000 de oameni. Erau scoli de toate nivelele, inclusiv studii superioare. Aici era cel mai lung tren muncitoresc, care aducea navetisti si de la Sibiu, Alba sau Deva. Cred ca mai lucreaza in jur de 1000 de oameni, iar specialistii au plecat care pe unde au apucat. Din pacate Cugirul a prezentat interes mai mare strainilor ( Germania), care a realizat o uzina de toata frumusetea si care concureaza din punct de vedere calitativ, cu cele mai mari fabrici din Germania. Din pacate interesele cetatenilor, trec pe planul doi, dupa ce-si ating scopul, noi contam doar din 4 in 4 ani. Asta e valabil pentru toate partidele. Din oras fruntas am ajuns codas. N-am meritat nici iesire la autostrada desi la cativa km la un teren de Golf s-a putut. Vorba lui Badea: ASTA E ROMANIA SI ……….
  In incheiere le-asi recomanda politicienilor sa fie mai MATURI !. Se comporta ca niste copii, se duc pe la ambasade, ce sa faca ambasadele ? Sa ne rezolve ei problemele noastre. E rusinos. Pupincurismul e o boala nationala. Incercati sa va debarasati de ea. Si nu numai Politicienii……. FITI DEMNI SI IN SLUJBA POPORULUI VOSTRU ! SI POATE DACA AR FI SI UN PIC DE MANDRIE NU NE-AM DUCE PE LA PORTI STRAINE.

 2. Domnule Ponta,

  V-am ales pentru 4 ani. Mergeti pana la capat.
  Si fiica mea este in strainatate. Nu am nimic impotriva sa voteze. Dar trebuie sa ne gandim ca, noi cei din tara traim cu alesii. Noua ne fac par alb. Noi simtim cele bune sau rele. N-asi vrea ca sa se generalizeze, si cei din strainatate sa ne aleaga alesii si cei din tara sa tragem ponoasele.
  Cei care va cer demisia, nu sunt neaparat niste modele de corectitudine si cinste. Problemele cu DNA, trebuiau spuse inainte de a va pune in fruntea Guvernului. Cred ca in democratiile adevarate asa se procedeaza. Daca DNA-ul n-a fost pe faza la timp, acum sa va lase in pace, ca fac mai mult rau decat bine.
  Sper ca nu supar pe nimeni, este o opinie si nimic mai mult.

  ,

 3. buna! sunt nelu din bacau.. nu inteleg de ce dl Ponta nu a implementat legea responsabilitatii magistratilor si unele legi care pot fi in interesul legi si al poporului roman.. Toti vorbesc dar nici unul nu face nimic.Dl Iohanis a afirmat ca dl.Ponta s-a ascuns de justitie prin votul negativ din parlament.. De ce nu a spus nimeni ca , in CONSTITUTIE este scrisa aceasta posibilitate , ca parlamentul sa voteze, pro sau contra, ? Daca luam de bun ce a spus dl. Iohanis, ar trebuii sa anulam acest articol din constitutie , pentru ca nu-si mai are rostul si sa scriem direct : cand un procuror invoca suspiciune pentru un ministru sau un prim ministru , nu mai trebuie sa l apere nimeni si direct DEMISIA” ,acelui ministru s-au prim ministru.

 4. Eu personal, nu i-am simpatizat(la alegerile prezidentiale) nici pe pampalaul Ponta, nici tolomacul de Iohannis; dar, trufia cuvintelor din finalul discursului declaratiei de azi a lui Jochan_Nicht in parlamentul roman, mania grandorii dusa la extremul dispretului, -frizeaza tupeul unuia asa zis: -porc nascut, rahat mancat(!).
  Acest “-eu vreau sa fiu Presedinte“ zis Iohannis Klaus mikey-mouse, ne arata obrazul gros al guvernatorului peste bibilicile din sistemul justitiar, iar pentru restul populatiei Romaniei(in numele careia se pretinde a fi deasupra, “tatucul“), ne desconsidera ca pe o populatie de furnici oare?! Nu e prima oara cand are remarci de felul: -“nu stiu, nu-mi amintesc, – fac casa buna(?!)“, sau, -“niste copaci, niste case, niste …ce, acolo!? Acest parlament, aceasta multime?!!!

Leave a Reply