SINTEZA ZILEI 05 FEBRUARIE

SINTEZA ZILEI 05 FEBRUARIE

1859
4
SHARE

4 COMMENTS

 1. Sunt foarte multe de spus, foarte multe intrebari, nedumeriri cu privire la anumite actiuni ale USL. Stiu ca sunt bine intentionati si ca nu se pot rezolva toate peste noapte, asa ca voi fi foarte, foarte concisa si la obiect. In primul rand, cand scapam de Base, noi nu-l mai vrem, USL a avut tot sprijinul nostru, AL POPORULUI si nu de dragul celor din USL, ci ca sa scape de acest om de nimic, cocotat in fruntea statului, tot prin inselaciune, daca ne amintim bine…Ce a facut USL-ul in acest sens ?…Nimic. O alta problema, nedumerire, nici nu stiu cum sa calific…Toate aceste intalniri la lumina lumanarii cu Base…Cand omul nu mai este ce a fost, ai sprijin total, te duci sa negociezi, ce ?!!…Ai puterea in mana, ce poti negocia ??… Nu inteleg, nu pot…Intrebati din partea unei pensionare, din Craiova, care nu trebuie sa va mai spun cum o duce…Am doi nepoti si ma gandesc la ei, ce le lasam lor, celor care vor trai in acesta tzara ?!!…Le lasam nesigurata in invatamant, nesiguranta in ziua de maine, daca invata isi va gasi unde sa munceasca, daca nu invata, tot la fel, unde va fi loc sub soare ?!!…Domnilor, va urmaresc in fiecare seara si sotul meu, la fel, pensionar si el…Ne-am pus nadejdea in dv. ca veti reusi sa face lumina in tot ce se intampla in zilele noastre…V-ati inconjurat de oameni care sunt “capete luminate”, incercati impreuna sa indreptati, cat se mai poate, indreptati lucrurile, altfel, cu acest Base, ne vom vedea ca nu vom mai avea nici tzara. Acest om este bolnav de putere, nu v-ati dat seama _…Este bolnav de ura, fatza de acest popor care NU-L MAI VREA ! USL daca nu face nimic, in sensul de a scapa de acest om malefic, va pierde tot ce a castigat. .. Romanul mai rab de foame, mai astepta, nu-i prost, stie ca este greu, dar nu mai asteapta sa fie calcat in picioare. Imi cer scuze, daca nu am fost atat de concisa pe cat am promis. Cu deosebita stima, Elena Dinu, din Craiova, pensionara, 70 de ani.

 2. buna seara dle Gadea!As dori sa-l intreb pe dl prim-ministru :CAND pensionarii militari care au pierdut la recalcularea pensiilor prin metoda Oprea-Boc isi vor reprimi pensia aferenta lunii decembrie 2010?
  Il rog pe dl prim-ministru sa nu mai paseze raspunsul la dna ministru Campeanu la la dl ministru Dusa,sa raspunda EXACT asa cum a promis in guvernul Ponta 1 si in campania electorala,ca,de altfel,mereu spune :ne-am tinut de toate promisiunile”!Ei bine dle prim-ministru,de aceasta promisiune nu v-ati tinut,mai mult,EVITATI de cate ori sunteti intrebat sa raspundeti comcret!CAND,cu ce DATA,dle prim ministru pensiile militare vor reveni la NORMALITATE?
  Va multumesc,
  Cdor(R) Alexandru Naghel
  tel.0721-190795
  alexandrunaghel@yahoo.com

 3. Ma bucur ca prin venirea dvs. la putere au inceput sa se schimbe unele lucruri in bine,dar va rog sa ne spuneti ce intreprindeti ca sa existe si investitii care sa creeze plus valoare pt. a putea sa avem dezvoltare economica,si nu as vrea sa mi-o luati in nume de rau pt. ca eu pe dvs. v-am votat si as vrea sa cautati posibilitati si surse financiare pt. investitii fara sa-mi raspundeti ca nu sunt bani,acest lucru l-am auzit destul de la Boc si Basescu.

Leave a Reply