SINTEZA ZILEI 04 FEBRUARIE

SINTEZA ZILEI 04 FEBRUARIE

1793
5
SHARE

5 COMMENTS

 1. DE CE PARLAMENTUL NU IL DEMITE PENTRU INALATA TRADARE CF.CONSTITUTIEI CA SUNT FILMARI CIND A CERIT AJUTOR UNGURILOR SA NU IASA LA VOT SI A IESIT PE POST LA SOVATA UN DEMNITAR UNGUR CARE A CERURT ROMANILOR(UNGURILOR) DIN COVASNA SA NU IASA LA VOT

 2. APOI CE CE NU ESTE DEMIS PENTRU INALTA TRADARE CA A SPUS CA A FOST LOVITURA DE STAT SI CA AU FOST 2 MIL. DE VOTURI FRAUDATE LA REFERENDUM.O ALTA PROBLEMA NU CUMVA MCV A FOST FACUT PE ACTIVITATEA LUI MORAR SI KOVESISI CARE DIN OCTOMBRIE TREBUIAU INLOCUITI DE CE SE TERGIVERSEAZA SI STAM DE ATITEA LUNI FARA SEF LA DNA SI PERGHETUL GENERAL??DE CE SUNT ATIT DE BUNI ACESTEA 2 DACA NU AU DAT RASPUNS LA 24000 DE SESIZARI LA ALEGEREA PRESEDINTELUI IN 2009 DE CE NU AU FACUT NIMIC PENTRU SETELE DE DOSARE DE LA CURTEA DE CONTURI??DE CE LAZAROIU ACUM ESTE CONSILIER LA PRESEDENTIE A VERIFICAT CINEVE SOFTUL ALEGERILOR DIN 2009 DE LA PRESEDENTUE???NU CUMVA S-A FURAT CU CALCULATORUL??

 3. Suspendareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  Cu demitere în 2013.
  Suspendarea TREBUIE făcută imediat după Paști, după ce Parlamentul abolește legea portocalie și ineptă a cvorumului, după oficializarea datelor definitive de la recensământul din octombrie 2011 și rapida actualizare a listelor electorale.
  Momentul demiterii va coincide cu începutul verii 2013, dar înainte de instalarea caniculei. Doamne, ajută înlăcrimatul popor român!
  Prof. univ. dr. Viorica Bălteanu, Cavaler al Republicii Italiene pentru merite culturale – victima predilectă a poliției politice din Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a UVT concretizată de fosta decană, d-șoara Prof. univ. dr. Otilia Hedeșan (protejata lui Funeriu și autoarea unui lung șir de abuzuri, culminând cu provocarea unei crize diplomatice: încercase desființarea Masterului de Italienistică, în 2010), continuând cu complicitatea repetată în acordarea titlului de Doctor în Filologie (cu ignorarea totală a legislației în vigoare și a cutumelor academice unor juni slugoi portocalii, iar conducător de doctorat fiind amica tot intens portocalie Adriana Babeți – fiica unui feroce colonel de securitate dovedit ca promotor de oribilă poliție politică în anii 50-60 – fiică demnă de tătic, fiind medaliată de Traian Băsescu în 2010). În martie 2012, am inițiat protestul anti-Patapievici. Ca răzbunare, nu am mai primit ore în UVT (astfel că masterul de mine fondat a fost aruncat în deriziune, împins în afara cadrului legal în acest semestru). Predau, în continuare, la POLITEHNICA timișoreană (în regim de plată cu ora, deoarece din 25 ianuarie 2012 am fost pensionată la 65 de ani) și a fost regizată o făcătură cu concursul Comisiei de Etică (alcătuită numai din lectori, iar președinta fiind datoare lui Patapievici-Mihăieș pentru anumite favoruri ei făcute). Sunt în curs două procese intentate de mine contra d-șoarei Hedeșan, care a fost ajutată să ocupe fraudulos postul de șef al școlii doctorale din UVT, prin înlăturarea unui savant de mare reputație mondială, Prof. univ. dr. ing. Ionel Ciucanu, spre a acoperi mari ilegalități ale sale și ale clicii portocalii Culmea răzbunării d-șoarei care e cea mai mare specialistă din Timișoara în strigoi (tema doctoratului său, în timp ce al meu e socotit o contribuție decisivă în două domenii fundamentale: eminescologie și italienistică) este postarea pe Internet a unui halucinant Raport al menționatei Comisii de Etică, plin de minciuni flafrante și cu o greșeală de limbă română definitorie pentru insa care susținea că pluralul substantivului AEROPORT este… AEROPOARTE, fiind trimisă, în 2009, să consulte DEX-ul de către fostul rector (profesor de economie). Lista isprăvilor d-șoarei este lungă și tragi-comică. Este în curs o cercetare a acesteia de către MECTS, dar care se derulează foarte lent..

Leave a Reply