SINEZA ZILEI 24 NOIEMBRIE

SINEZA ZILEI 24 NOIEMBRIE

1497
4
SHARE

4 COMMENTS

 1. Buna seara,

  Vreau sa va rog ca la Sinteza zilei sa fiti mai la obiect. Ieri seara, de pilda, era 22,35 si nu ati trecut la dezvaluiri ref.la capii mafiei imobiliare!

 2. Nu va lasati , continuati sa dezvaluiti tot raul din aceasta tarisoara. Ma gandesc ca ne despart cateva zile de Ziua Nationala a Romaniei , cand se implinesc 96 ani de la unirea de la 1918, tineretul din ziua de astazi nu prea cunoaste istoria , pacat. Oare va sosi o zi in care vom avea siguranta , stabilitate ,locuri de munca pentru tineret,……….?nu stiu,am ajuns sa nu mai sper.MULTUMESC CA EXISTATI VOI- ANTENA3 DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA DEA PUTERE!!!!!

 3. Stimate d-le Gâdea

  Încerc de nu știu când să vă contactez.
  Aveți aici adresa mea de email. Continuați să vorbiți despre mine fără a-mi da drept la replică.
  Mă numesc Nicholas Jordan. Mă cunosc zeci de persoane ca fiind Nicolae Minciulescu. De ce nu dați un răspuns la emailurile mele datate adresate redacției Antena 3?

 4. S-au “retrocedat” bunurile pentru ca cativa comunisti sa-si cumpere pe nimic somptuoasele case ce locuiau, fara sa se gandeasca la ceilalti.
  Mai mult, au gasit sa le ia fostilor proprietari restul, prin alte metode – procese interminabile bazate pe ipoteze nule, interzicerea cadastrului, etc
  Cati oameni batrani si-au vandut pe nimic proprietatile ca sa nu mai fie hartuiti?
  Cand o sa va ocupati si de noi?

Leave a Reply