ROMANIA LA VOT – DEPINDE DE VOTUL TAU

ROMANIA LA VOT – DEPINDE DE VOTUL TAU

2071
4
SHARE

4 COMMENTS

  1. Da, Romania trebuie sa iasa la vot, fie si numai pentru a-si duce pana la final optiunea abuziv oprita la Referendumul din vara! Va felicit pentru toata forta pe care o aveti in diversele emisiuni, variatii pe tema dezvoltarii constiintei nationale! Multumesc in numele celor care simt romaneste si au discernamantul de a sti ce sa faca!

  2. De Votul nostru al meu,al familiei mele si al tuturor celor 7,4 milioane de romani deinde Romania pentru a o scapa de Traian Basescu!Ramanem in saracia noastra si ne vom ruga de noua putere sa traim mai bine!
    Am o rezonabila temere ca multi nu se vor prezenta la VOT,datorita vremii reci,sper sa ma-nsel!
    Un membru al familiei mele nu se poate deplasa la vot(desi in vara s-a dus) datorta bolilor batranetii chinuitoare,dar trei din 4 membrii ai familiei din pacate suntem obligati din nou,ca in 2009 sa dam un vot negativ pentru un candidat/un partid si nu sa votam cum ne dicteaza constiinta!
    As ruga USL-ul si toti viitori candidati, sa nu ne mai puna,pe noi,electoratul in situatia de a da un vot negativ pentru un candidat sau un partid!

  3. multumim ca ne ajutati! sintem unerori chiar puturosi! dar cei de virsta mea (58) nu prea actionam! asteptam ca cei de virsta voastra sa faca TOTUL! nu sintem activi fizic, dar va sustinem

Leave a Reply