PUNCTUL DE INTALNIRE EDITIE 08 IULIE – INVITATI: ALEXANDRU ATHANASIU, CRISTIAN PARVULESCU...

PUNCTUL DE INTALNIRE EDITIE 08 IULIE – INVITATI: ALEXANDRU ATHANASIU, CRISTIAN PARVULESCU SI CRIN ANTONESCU

1845
4
SHARE

4 COMMENTS

  1. Buna seara ,dle Radu Tudor ,se discuta pe FB ca ,Antena 3 ar detine o stire ca ,Basescu ar avea 51% sanse de revenire la referendum . oare este adevarat ? va multumesc .

  2. Cele 3 săptămâni de campanie vor fi de foc.O bună parte a românilor din păcate are memoria mai scurtă și nu este suficient de receptivă și înțelegătoare la explicațiile ,acuzațiile,justificările,etc.pe care le va prezenta USL și de aceea cred că ar fi indicat să se prezinte imagini și filme doveditoare în susținerea afirmațiilor,inclusiv în întîlnirile publice,pe toată parioada campaniei electorale.Doresc succes noii puteri în instaurarea democrației autentice și a dreptăți una pentru toți.Așa să ne ajute Dumnezeu.

  3. IMI PLACE SI VREAU SA VAD NUMAI OAMENI POLITICI DE CARE SA-MI DRAG SA-I ASCULT SAU SA-I VAD NU PDL-ISTI ,BASISTI SAU DIACONISTI!

  4. Felicitari pentru profesionalismul cu care ati realizat o emisiune perfect structurata si bine gandita in toate detaliile.Sunt sigura ca efectul ei se va simti in 29 iulie.Multumesc lui Dumnezeu ca avem un ziarist ca dumneavoastra.Si multumesc si echipei cu care lucrati.Va urez succese multe si mari in activitatea pe care o desfasurati in interesul romanilor.

Leave a Reply