PUNCTUL DE INTALNIRE 27 APRILIE

PUNCTUL DE INTALNIRE 27 APRILIE

3266
2
SHARE

 

 

 

2 COMMENTS

  1. Referitor la vaccinul obligatoriu, poate ar trebui sa intelegem ca in societatea pe care o vrem libera si europeana, orice obligativitate are garantii. Nu surprize cum ar fi ca vaccinul care il are Romania este experimental, sau ca nu se gaseste, sau ca nu poate fi pretestat, sau ca nu exista asumarea raspunderii STATULUI ROMAN in cazul in care exista complicatii, efecte secundare etc.
    In anii 70 (eu sunt nascut in 80 si am prins cam toate vaccinurile obligatorii deasemenea) poate ca obligativitatea avea alte valente, dar acum in 2017, in mijlocul UE, sa spui ca te oblig, trebuie sa faci, chiar daca informare nu exista, asiguarare nu exista, si chiar produsul in sine e problematic ca si existenta, e o ineptie, e un regres!!!!

  2. Refuz sa mananc rosii in luna martie..fie ele ,chipurile ,romanesti ( cumparat 4 rosii si dupa doua saptamani..parca is culese acum !!!),nu le am mancat binenteles !.din principiu nu cumpar legume din tarile mai la sud deTurcia,inclusiv turcesti! Se strica ,cartofii romanesti si in super/hiper gasesti din aia crescuti in nisip din Egipt..sa i manance ei ! Apropo: rosiile neaose,au alt gust,incomparabil fata de toate rosiile aduse de pe meridianele lumii !..valabil de exemplu si la capsunile umflate cu pompa si culese de sclavii romani !

Leave a Reply