PUNCTUL DE INTALNIRE 21 AUGUST

PUNCTUL DE INTALNIRE 21 AUGUST

2385
2
SHARE

 

 

 

SHARE
Previous articleEDITIE DE WEEKEND 19 AUGUST
Next articleIN CURAND

2 COMMENTS

  1. Il asteptam pe Radu Tudor, probabil ultimul jurnalist care intelege ca o tara fara Ordine Publica este o tara pe moarte.
    Olguta Vasilescu si-a batut joc de Legea salarizarii (Ia uitati-va dragilor de la Antena 3 cum cea mai mare functie din Armata Nationala este la baza piramidei – treapta 4 din 12).
    Iar acum urmeaza probabil sa isi bata joc de Armata Nationala si in legea pensiilor. Sigur, militarii nu au voie sa aiba sindicate, un al doilea loc de munca, sa exprime opinii politice, sa faca parte din partide …. o serie de restrângeri ale unor drepturi şi libertăţi constituţionale dar cand vine vorba de salarizare sau pensie … “suntem toti egali”!!!

  2. Am sa imi ard in fata Guvernului Romaniei Livretul militar care ma obliga sa fiu la dispozitia Armatei pana la 63 de ani… dar, nu e asa?… toti suntem egali.
    Suntem “speciali” doar la restrictii. Cand e vorba de drepturi suntem “nesimtiti.”
    DE CE GUVERNULE NU MI-AI SPUS CA O SA ITI BATI JOC DE MINE ACUM, CAND NU MA MAI ANGAJEAZA NIMENI?? De ce nu mi-ai spus ca o sa schimbi legea pensiei DUPA ce te-ai folosit de mine 35 de ani?? Poate ma faceam profesor? Aveam si eu 3 luni de concediu pe an! Vedeam si eu familia de sarbatori! Poate eram mai prost platit dar ERA OPTIUNEA MEA asa cum a fost si asta bazata pe ce mi-ai promis tu acum 35 de ani, cand am crezut in tine, GUVERNULE ROMAN.

Leave a Reply