PUNCTUL DE INTALNIRE 01 FEBRUARIE

PUNCTUL DE INTALNIRE 01 FEBRUARIE

1610
1
SHARE

1 COMMENT

  1. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!
    Poeziile lui Elena Udrea la Hot news sunt clar prefabricate ca actiune, char daca pot fi foarte adevarate in continut, scopul fiind acela de a lovi sub centura si a continua misculatiunile perfide la ordinul lui Basescu, si de a converge spre numiri ale unui viitor guvern cu Predoiu prim ministru si M. R. Ungureanu la un nou SRI care va ingloba multe alte organe secrete de control, ca institutie suprema in statul numit inca azi, Romania.
    Daca Iohannis nu le face astora jocuri, la ce s-ar mai sfasia intre ei toti basistii avizi de putere si cu fitilul aprins in dos, decat sa-si asigure banii si libertatea, decat situandu-se cat mai aproape de putere si a manipula in continuare parghiile in stat.
    Noroc ca, mai credem unii si in justitia imanenta a divinitatii, si atunci doar, de o parte si alta a balantei, vor fi toti acesti nemernici, deveniti tot mai mult monstri fara scrupule in tupeul lor, – vor fi si sunt deja in cadere libera!!
    Oare cati vor mai trage dupa ei in fundul iadului, asta depaseste tragedia Machbeth(de Shakespeare) …in versiunea actualitatii romanesti. Nihil sine Deo!!!

Leave a Reply