LA ORDINEA ZILEI 29 MARTIE

LA ORDINEA ZILEI 29 MARTIE

2286
5
SHARE

5 COMMENTS

  1. eu am votat pentru plecarea omului nu pentru coabitare . domnule ponta eu zic ca ar trebui sa pleci pentru ca nu ai facut nimic pentru binele nostru din contra ai continuat acordul cu fmi preturile au crescut locuri de munca nu pleaca

  2. victor ponta ne dezamageste pe zi ce trece.daca tot face basescu colectie de consilieri,cred ca e mai bine sa -si ia pisoiasul cu el la cotroceni si sa coabiteze amindoi pe banii celor care acum le calca votul in picioare.sa nu si mai oboseasca creierul sa schmbe constitutia daca nu tine cont de ea.oricum la vot nu mai merg niciodata.m-am lamurit cu ue, m-am lamurit cu usl,m-am lamurit cu ponta si antonescu.nici tata daca invie si isi depune canditatura nu mai votez..ne-a servit usl o portie mica de dreptate in campanie si…atat.probabil ca proverbul ca ce e mult strica o sa fie noul slogan in viitoarea campanie.

  3. Doresc sa-l intreb pe domnul Ponta:
    1) De ce se inconjoara de oameni contestati si contestabili precum deputatul Ghita care nu-si plateste datoriile la statul roman si-si face depozite exorbitante in tari iexotice?
    2) In campania electorala era de acord cu noi, poporul roman, care nu doream exploaterea gazelor de sist si exploatarile de la Rosia Montana,iar acum incearca sa ne convinga (pe unii chiar sa-i ameninte ca nu le da fonduri daca nu sunt de acord cu exploatarea) ca aceste investitii sunt foarte bune.
    Cind a fost de buna credinta?

  4. despre mine doamna grecu,doamna andrea as dori o data sa fiu invitat la ordinea zilei0766709566 vaimplor.

Leave a Reply