FII LA PUTERE – GALA ANIVERSARE

FII LA PUTERE – GALA ANIVERSARE

1990
3
SHARE

SHARE
Previous articleEXCES DE PUTERE 03 IULIE
Next articleTEASE 05 IULIE

3 COMMENTS

  1. mi-ati uns sufletul 10 ani cu lucruri care in alta parte le auzeam denaturat sau nu le auzeam de loc. Mi-am facut prieteni buni ,dusmani sint considerat intocsicat cu voi treaba care se mentine si acum,si sint adinc indurerat de cretinatatea si incapatinarea multor indivizi,cu care nuvoi avea niciodata idei comune.Va doresc sanatate simulta putere de munca pentru ca sa ne luminati in continuare cu programele de bun gust,si reportajele de calitate.felicitari Danei Grecu ,pentru tatismul cu care-i arde pe multi pseudo politicieni,si deasemeni si delicatei AncaAvram.frumoase amindoua si destepte foc.Pacat ca-s hodorog,caci altfel m-as fi indragostit de ele.Dumnezeu sa ne ajute sa traiasca postul Antena 3 singurul loc unde pot sa-mi clatesc urechile.

  2. la multi ani si sper sa continuati sa emiteti si in viitor in ciuda opozitiei sistemului ticalosit creat de basau. Trebuie sa stiti ca dumneavoastra reprezentati interesele nationale respectiv sunteti cel mai veritabil aparator al democratiei si al statului de drept in ansamblul lui.Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi, oamenii de rand si sa nu uitati ca va respectam si va iubim in egala masura.

  3. La Multi Ani Antenei 3 si intregii echipe !
    Nu credeti ca ar trebui sa initiati o serie de emisiuni despre fondatorul antenei si despre cel care a platit amenzile ?
    De exemplu ati putea incepe cu o emisiune despre ce este prezumtia de nevinovatie pe care justitia romana n-o cunoaste. Sau despre cum sa-ti falimentezi propria afacere de succes ca sa intri curat in politica…si cate ate subiecte ati avea din viata si realizarile fondatorului antenelor, Dl.Prof.Univ. Dr. Dan Voiculescu

Leave a Reply