EDITIE SPECIALA 29 SEPTEMBRIE

EDITIE SPECIALA 29 SEPTEMBRIE

1630
3
SHARE

3 COMMENTS

 1. CRIMINALI CU PRETENTII DE OAMENI AI LEGII M-AU FURAT PRECUM O GASKA CRIMINALA DUPA CARE ACEIASI CRIMINALI MA FACURA PE MINE SUSPECT DE CRIMA !
  CRIMINALI CU PRETENTII DE OAMENI AI LEGII MA FACURA SUSPECT DE CRIMA PE BAZA FAPTULUI CA AM CITIT STIRILE SI CA PE SITE UL PE CARE CITEAM STIRILE APAREA CATE UN TITLU DE GENUL “CINEVA A MURIT PE UNDEVA” !
  PAI ZILNIC MOARE CINEVA PE UNDEVA !
  DECI ZILNIC APAR STIRI DE ACEST GEN DAR CE FACE LEGATURA INTRE UN OM CINSTIT SI ASEMENEA CHESTIUNI DE GRAVITATE MAXIMA ??
  FAPTUL CA CITESTE OMUL STIRILE ONLINE SI PE ACEL SITE APARE UN TITLU DE ASEMENEA FEL ESTE UN INDICIU CA PERSOANA RESPECTIVA AR FI IMPLICATA IN OMORAREA ACELEI PERSOANE ?? ACEASTA TRUPA DE CRIMINALI CU EPOLETI IMI CUNOSC CU EXACTITATE LOCATIA IN CARE AM FOST IN FIECARE SECUNDA SI OCUPATIA PE CARE AM AVUT O IN FIECARE SECUNDA DE PESTE OPT ANI DE ZILE !!
  DAR ACEIASI CRIMINALI MA FACURA SUSPECT DE CRIMA !!
  IN CARE SECUNDA AS FI PUTUT COMITE EU O CRIMA DACA VOI CRIMINALILOR M-ATI VAZUT IN FIECARE SECUNDA ??
  DIN MARE DRAGOSTE PENTRU MOSTENIRILE LA CARE SUNT INDREPTATIT ACESTI CRIMINALI SPECULEAZA CA DUSCAS AR OMORA PRIN METODE PARANORMALE !
  PAI DACA DUSCAS AR OMORAII PRIN METODE PARANORMALE ATUNCI NU AR INCEPE CU CEI MAI MARI DUSMANI AI LUI ?? AR OMORAII DUSCAS FETE FRUMOASE CA MADALINA MANOLE SAU CE ALTE FETE AU MAI MURIT SAU AR OMORAII DUSCAS PE TEBERIU, PE SABOU DE LA DGA ,PE INFRACTORUL CORDEA , PE TIGANUL GHIURCO, SI ALTI ASEMENEA INFRACTORI ???
  CRIMINALI CU PRETENTII DE OAMENI AI LEGII SE FOLOSESC DE GASTI TIGANESTI SA ADUNE TOT CE ARUNC EU LA GUNOI DE PESTE OPT ANI DE ZILE !
  ADICA IMI TAI UNGHIILE IAR ACESTI CRIMINALI MONITORIZANDU-MA VAD UNDE LE ARUNC SI ACESTI CRIMINALI CU EPOLETI TRIMIT TIGANI SCARBOSI CARE LE ADUNA DIN GUNOI DUPA CARE LE PREDAU ACESTOR CRIMINALI CU EPOLETI IAR ACESTI CRIMINALI PE ACEASTA CALE ISI CONFECTIONEAZA PROBE IMPOTRIVA ELEMENTELOR DERANJANTE !
  SOCOTEALA ESTE CA LEGEA NU PERMITE ASEMENEA ACTIUNI CRIMINALE !
  DAR ACESTI CRIMINALI NENOROCITI PRETIND CA AR FI OAMENI AI LEGII DESI ISI BAT ZILNIC JOC DE LEGE SI DE BANUL PUBLIC !

 2. Dle Radu Tudor, faptul ca asistam astazi la petrecerea de la Cotroceni este ca am permis asta, noi, cetatenii dar in primul rand politicienii care sunt la guvernare in acest moment. In mod normal, intr-un stat de drept ce se respecta si care se doreste a fi respectat de partenerii externi, parlamentul, Guvernul, maine dimineata ar trebui sa ia o atitudine oficiala: inceperea procedurii de suspendare a Presedintelui. Traian Basescu ne arata fatis cat este el de golan si cat d eprosti suntem noi toti…..TOTI…ma intreb: cum dracu’ (scuzati apelativul dar sunt revoltata) doreste Ponta sa devina Presedinte din Nov incolo daca el tace si nu face nimic? Cum dracu’ Parlamentul sta pasiv…INCA…la initiativa lui Tariceanu de suspendare a lui Basescu? Noi astazi traim in direct si acceptam sfidarea publica si nerusinata a unui individ si-a unor grupari gen Camorra….ce dracu” cauta judecatorii acolo? Maine dimineata la prima ora acei judecatori ar trebui sa fie dati afara din magistratura !! Daca CSM-ul nu misca atunci s afie facut sa miste !! Situatia jalnica si rusinoasa prin care trecem este fara precedent si daca nici de maine parlamentarii nostri nu fac nimic pt a demara numaidecat procedura de suspendare atunci inseamna ca-n Noiembrie nu avem de ce merge la vot. Pentu cine? Pentru ce? Jalnic ! Am ajuns sa-mi doresc sa existe vreo grupare militara care sa preia conducerea tarii pt ca nu avem politicieni verticali in stare sa ne scoata din namolul in care ne afundam zilnic !!

 3. zii la Sova ca daca un doctor gafeaza plateste. de ce nu ar plati si magistratii. o conditie pentru care un maturator are 700 ron salar si un magistrat 7000 ron e tocmai responsabilitatea a ceea ce face.

Leave a Reply