EDITIE SPECIALA 21 IANUARIE

EDITIE SPECIALA 21 IANUARIE

14709
14
SHARE

 

 

 

14 COMMENTS

 1. Sint o D-na de 63 ani, din Navodari, sant bonlava de multe boli, printre care si cancer, am o pensie de1070 dupa 37 ani munca cu mai mult de jumatate de gr, 2 de munca. Casa de pensii din C-ta, nu a benevoit sa-mi acorde drepturile de gr., invocand felsi fel de motive. am dus adeverinte, si mai ales am trecut tot in C.MUNCA.. Trebuia sa-i actionez in justitie dar nu-mi permi financiar.As dori sa se dea o lege sa se calculeze toate pensiile de acest gen, Va multumesc anticipat.

 2. Cind jandarmeria si politia vor actions impotriva anarhiei ca in statele democratice si autoritatile vor actiona la stoparea manifestatiilor ilegale

 3. Am luptat pentru Dreptate timp de 20 ani prin instanțele de judecată împotriva păcătoșilor și a necredincioșilor de needucați !

  Am valoare mare pe acest pământ și o pot măsura după greutățile pe care le-am învins prin instanțele de judecată !

  Cel mai grav caz din istoria României este cazul Vili Rupa care a câștigat la CEDO pe art.3,5,6,8,13 și 44 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului .România a fost pedepsită pe Tortură , Violare de domiciliul ,Proces necorect .Păcătoșii și necredincioșii de needucați urmează să fie pedepsiți .

  Regele Dreptății „”„

 4. Pentru victimele justiției trebuie să se plătească lunar o îndemnizație pentru dreptate , așa vor recunoaște demnitatea și onoarea și respectul pentru dreptate al celui nevinovat . Știm că magistrații nu vor răspunde niciodată pentru represiune nedreaptă sau abuzuri .

  Regele Dreptății „”„

 5. Ce se mai aude cu conditiile din inchisori ? Ce a facut ministrul justitiei la CEDO, pentru ca se pastreaza o tacere suspecta. Ia cineva masuri, pt. ca in inchisori nu se respecta nici actuala lege, asa proasta cum este. Spre ex. detinutii care sunt la prima abatere pt. delicte nonviolente sunt incarcerati impreuna cu criminali condamnati pe viata. Despre mizeria crunta nu mai vorbim. In chiuvetele de la bucatarie se spala mopurile care sunt folosite la wc-uri si multe alte orori. Va multumesc mult daca ridicati si aceasta problema. Daca nu in seara aceasta, macar in zilele urmatoare. Se pare ca toata lumea a uitat ca inchisorile din Romania sunt spatii de exterminare.

 6. Buna seara. Astept de la premierul desemnat sa-si asume in calitate de femeie demna, fara complexe, rolul de prim-ministru, pentru a marca diferenta. Adica, sa actioneze in guvern, cum ar proceda spre binele familiei sale. Si anume: ordine, rigoare, corectitudine si profesionalism. Sa inceapa prin a nu accepta nici un ministru care sa nu se fi dovedit un bun profesionist in domeniul respectiv! Adica cei mai buni dintre cei mai buni. Sa puna piciorul in prag si sa conditioneze cu curaj acest prim aspect, ca o femeie hotarata si va avea sustinerea tuturor, In al doilea rand, sa foloseasca experienta de europarlamentar ca o trambulina in demersuri eficiente in planul politicii externe. Si nu in ultimul rand, sa nu pregete sa-si aleaga consilieri de nadejde, nu de forma. Sa nu se teama, pentru ca si cei din partid stiu ca depind de reusita ei. Mult succes !

 7. Cand ve-ti interzice orice fel de proteste neorganizate ?
  De ce nu urmati exemplu celorlalte tari EU in aceasta privinta, eventual copiati un model functional daca regulile noastre sant difuze.. Aceasta neinteleasa toleranta va creaza o imagine de putere slaba. Urmati doar legea fara abuzuri.
  Acest circ fara de sfarsit cu mesaje neargumentate nu au in spate decat marea frustrare a pierderii alegerilor.
  Daca Ponta a creat precedentul cu parasirea corabiei asupra unor presiuni stradale acum gandul ascuns al acestor fashtagii este sa obtina acelasi lucru.
  Lumea este mai mult decat obosita de aceste blocari de sosele ascultandu-le aceleasi strigari patetice..
  Succés oricum in noua investire..

 8. In primul rand (o sa vi se para banal dar e crucial pentru Romania) trebuie rezolvata problma deseurilor si mizeriei aruncate la periferiile oraselor, la marginea drumurilor si pe vadul apelor. Nu am vazut un ministru sau prim ministru sau presedinte de tara mai ales Iohannis ca e neamt de etnie si ai pretentii, sa iasa si sa spuna raspicat sa se ia masuri cu aruncatul gunoaielor din tara asta.Toti primarii romani, dar absolut toti, pun flori in centru si la periferie colcaie mizeria. Eu daca as fii 5 minute prim ministru as incepe cu treaba asta, daca primariile nu sunt in stare prin politia locala sa-i amendeze pe cei care aurnca, fie ele persoane fizice sau firme, imediat as infiinta o sectie a politiei de medeu si as amenda primariile zi de zi pana se satura. La fel si la poarta fiecarei familii sau firme. Repara-ti domle gardurile, taie-ti boschetii. aduna-ti mizeria, varuieste-ti pomii. Pai ce companie esti tu cu betoane sparte si garduri daramate la poarta? In occident te-ar desfiinta in secunda 2.

  Si al doilea punct, lasati romanii de la tara in pace cu taxa auto, omul ala nu vine niciodata in centrele urbane aglomerate. Din cauza aglomerarii si poluarii din orasele mari, loviti tot in omul sarac? In primul rand ca o taxa generala nu rezolva nimic, toti vor circula in continuare. Adevarata solutie care are efecte imediate este taxa de city sau de centru. Functioneaza in toate metropolele din lume. Se ia frumos harta se deseneza niste cercuri concentrice, zona 1 ultracentrala taxa 30 de le pe zi (de exemplu), zona 2 centrala 25 de lei, zona 3 semicentrala 15 lei si ai rezolvat problema, circula doar cine are neaparat treaba sau cine vrea figuri de centru, lejer si fara batai de cap. Dar lasati in pace omul de la tara care isi tine gospodaria. Omul face si el naveta la servicu, isi duce copii la scoala, schimba o butelie, aduce o pine acasa. Omul de la tara e condamnat la saracie fara masina. Dati-o dracu de taxa, chiar vreti sa ramanem la cai si carute. Suntem singura tara din Europa unde mai vezi cai si carute, pai chiar asa?

 9. Va rog sa-i spuneti doamnei Premier ca as dori schimbata indata legea pentru desfasurarea manifestatiilor astfel incat sa fie doar manifestatii ORGANIZATE cu acte si aprobari si nu cele de care avem parte de un an incoace pentru ca ne-am saturat de ele. Va multumesc!

 10. Spuneti-i D-nei Prim Ministru ca e e ilegal sa ceri impozit in avans (declaratia 600). A taxa pe 2018 calculat pe ce s-a castigat in 2017 e o aberatie sinistra.

Leave a Reply