CAN ROMANIA

CAN ROMANIA

1977
2
SHARE

2 COMMENTS

 1. “Inca de la inceput precizez”, ca sa citez o replica data de o politicianca iresponsabila trebuie sa mentionez ca sun un fan antena 3 … inrait as putea spune.
  Chiar imi placea de realizatorul emisiunii (Ionut Cristache), pana la formatul asta cu vulgarismele blurate sonor care imbraca, sau mai bine spus vrea sa completeze titlul ca-n Romania.
  Deja nu mai pot urmari acest format al emisiunii, care in realitate este mai mult decat hazlie, bine realizata, muncita si chiar relaxanta, prin un aspect de genul: “‘..Ce (blur sonor) mea nu vezi ca…”etc… Poate se vrea pentru un anumit gen de public, sau poate ideea asta cu expresii mai mult decat vulgare crede realizatorul ca poate face o audienta mai mare, sau incearca sa creada ca ii da mai multa originalitate, sau chiar pur si simplu el este un tip vulgar in expresii si aparitiile lui in reportaje sunt o abtinere in a se exprima jurnalistic in expresii de genul: “.. ce p.. mea” . Desi sunt absolut convins ca Mihai Gadea nu ar putea in veci sa foloseasca asemenea abjectii verbale (termen folosit frecvent de Mircea Badea – sper ca nu te superi) in a isi crea audienta. Cred ca tine si de tipul de caracter al jurnalistului care se coboara la acest nivel, desi este bun profesionalist in meserie,… cred in opinia mea Ionut, ca ai ales o cale care te coboara in nivelul de cariera si nici intr-un caz te promoveaza ca imagine. Ai sa vezi ca emisiunea nu o sa dureze prea mult (din cauza audientei desigur) Te rog sa ma crezi ca sunt chiar mahnit cand sunt nevoit sa schimb canalul cand e emisiunea ta, pentru ca reusesti sa categorisesti toti romanii in a accepta vulgarismele de prost gust pentru mine. Probabil ca nici Felix Rache in sinea lui nu “gusta” formatul tau, dar … el cu ale lui si tu cu ale tale…

  O seara buna !

  Nu cred ca se va intampla ceva cu mesajul meu, la fel cand am mai trimis pe la cateva personaje de la antena 3 care folosesc cuvintul : parese destul de frecvent, dar el nu exista in dex, fiind un cuvant imprumutat din telenovele.

  ing. Ovidiu Sava – Bacau

Leave a Reply