100 LOCURI DE SALVAT DIN ROMANIA

100 LOCURI DE SALVAT DIN ROMANIA

2620
3
SHARE

3 COMMENTS

  1. Sunt de acord cu aceasta restaurare, repunerea fireasca a lucrurilor , altfel ne prabusim in abisul in care, deja, alunecam.

  2. suntem asa saraci ca nici dumnezeu cred ca nu mai stiede noi ,,dar sigur isi va aminti si cred ca trebuia aceasta capanie facuta mai de mult findca romanul nu indura asa ceva ,,cancerul omoara omul si deja oamenii sunt lasati sa moara in casa dandu-le medicamente ieftine pe care acestia pot si isi permit sa le cumpere ,,,cea mai grea dintre pedepse pentru acesti oameni e uitarea si indolenta sunt lasati sa moara in mizerie si lipsuri ,,despre aceste case care ar trebuii sa hraneasca inima romanului cu dragoste de lectura si carte ,,,cum sa mai renovezi ceva ce e o ruina ??pana acum ceau facut??de ce le-au uitatatata in asa hal??sunt sigura ca mai sunt si altele ,,de ex de geo bogza nu s-a mai vorbit de mult ,,,de mult nu i-am auzit numele la tv..de hasdeu ,,nichita ,,,petre ispirescu,,oh daca scormonesc mintea mai gasesc si altii dar ma doare sa deschid atatea rani ,,,noi oamenii de rand daca e un cont deschis undeva vom dona cu dragoste pentru renovarea acestor lacasuri unde poate se vor tine seri literare in versuri sau proza ,,seri in care actorii vor fi ocupati cu lecturi de suflet pe care noi le asteptam ca hrana spirituala ,,

  3. Observ cât de mult am decăzut ca naţiune. Zilnic ne adâncim tot mai mult într-o indiferenţă dureroasă şi distructivă. Pare ireal cum, într-un interval de 20 de ani, am reuşit să punem în mişcare un tăvălug care striveşte fără milă valorile neamului, valori care au dat identitate şi reprezentativitate acestui popor.
    Cât de trist trebuie să fie poporul care îşi reneagă identitatea, permiţând cu atâta nonşalanţă ca simbolurile ce menţin încă vie memoria înaintaşilor să fie năruite.
    Oare proverbul românesc “capul plecat, sabia nu-l taie” să fi devenit o emblemă a naţiunii române? Să ne fi pierdut într-atât de mult curajul să ripostăm şi să-i împiedicăm pe aceşti anti-români deghizaţi în politicieni să ne distrugă “coloana verticală”?
    România de azi trăieşte poate cea mai neagă perioadă a istoriei sale. România de azi reprezintă o imagine la fel de cruntă ca aceea a unui om care se vede pe sine mâncat de viu de nişte viermi.

Leave a Reply