100 DE MINUTE EDITIE 10 IUNIE – INVITAT: MARIANA CAMPEANU

100 DE MINUTE EDITIE 10 IUNIE – INVITAT: MARIANA CAMPEANU

2662
11
SHARE

11 COMMENTS

 1. Buna ziua.
  Intrebare pt.Doamna Ministru Campeanu.
  Cand se va mari pensia de handicap pt.cei cu grad 1.Aceste pensii nu sau mai marit de ani de zile……..Cate persoane cu handicap grad 1 sunt in tara asta,de nu exista fonduri pt.o mana de nenorociti ai sortii???Si ma refer la cei fara ambele piciore(cazul meu) Cati fara ambele piciore sunt in tara asta doamna Campeanu,de nu se pot aloca niste fonduri pt.acestia???Probabil cateva sute…..si nu se gasesc fonduri pt.cateva sute de oameni….In ce tara traim???De ce trebuie sa asteptam marire cand se face la toata lumea???Noi suntem la fel ca toata lumea???

 2. Buna ziua!
  O rog frumos pe D-na ministru sa ne spuna ce stie de indemnizatiile posesorilor Legii 341.Daca acestea se vor mai acorda sau nu, si daca da cand se vor pune acestea in plata.

  Cu multumiri,

 3. nu stiu ce sa cred .ce spune ministrul sipersonalul ministerului sau raspunsurile scrise ale autoritartilor judetene.sa explic in5 martie am primit confirmarea de primire aunui memoriu privind neincararea in grad de handicap a fratelui meu in vista de 73 ani ,diagnosticat cu dementa mixta ca urmare a a.v.c.-urilor suferite. contestatia a fost trimisa spre solutionare catre comisia de evaluare a persoanelor cu handicap adulti a cons.jud.teleorman ,care prin adresa nr.357/07.06.2013 care ii comunica fratelui meu ca in baza ord nr.762/31.08.2007 al M.M.F.E.S si ORD. nr 1992/19.11.2007 al M.S.P.C.A.P 1-II nu se incadreaza in criteriile de acordare a gradului de handicap. va intreb D-na ministru ce se declara la tv. este real sau nu?

 4. Buna ziua, va rog intrebati-o pe d-na Cimpeanu cind vor fi restituiti banii retinuti pentru cass in cazul persoanelor decedate (sotul meu a decedat in iunie 2012) Succes mai departe pentru ca sinteti pe un drum bun.

 5. Buna ziua,
  Tatal meu e nascut pe 29.06.1954.
  Vechime:grupa 1 – 7 ani 11 luni 29 zile
  grupa 2 -13 ani 4 luni 5 zile
  grupe 3 – 15 ani 2 luni
  armata 1 an 3 luni 23 zile.
  Intrebare: Cand se incadreaza la pensie?
  Multumesc.

 6. De ce nu vrea Ministrul Mariana Cimpeanu sa modifice codul muncii?Intrebati-o.Ce o opreste mai ales ca si Ponta a promis ca il va schimba imediat ce vine la guvernare.Nu cumva promit si mint la fel ca cei din PDL?

 7. Tatal meu a decedat in martie si nu a primit toti banii din CAS-ul oprit abuziv. Ce se intampla cu restul banilor, nu se mai returneaza?

 8. Intrebare pentru dna Ministru:
  Ce se intimpla cu restituirea sumelor CASS acordate in baza OUG 17/2002. In calitate se sotie mostenitoare am solicitat restituirea acestor sume cuvenite sotului meu decedat dar raspunsul de la casa de pensii Prahova (verbal) a fost ca dna Ministru a spus ca nu se mai dau introducindu-i in aceeasi oala pe decedatii cu datorii dar si pe cei fara datorii. Daca fac un memoriu la minister se va lua in considerare?

  Multumesc

Leave a Reply